Aktywne Wpisy
Tyrande +17
Pytanko. Pracuje hybrydowo. Na służbowym laptopie mam maila że komputer potrzebuje manualnego restartu do aktualizacji i to parę godzin potrwa.
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
xiv7 +41
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
Który z zawodników poradził sobie lepiej, Waszym zdaniem? Głosujcie, stawiając plusa przy odpowiednim komentarzu niżej. Na głosowanie macie równo 48 godzin. Jeżeli nie potraficie zdecydować, kto zagrał lepiej, możecie postawić dwa plusy. Do kolejnej rundy przejdzie zawodnik, który uzyska minimum 5% przewagę. Jeżeli ani jeden nie będzie zdecydowanie lepszy - nastąpi dogrywka.
Drabinka konkursowa: LINK
Playlista ze wszystkimi coverami: LINK
#gitara #gitaraelektryczna #tworczoscwlasna #produkcjamuzyki #muzyka #muzykazgier #skyrim