Aktywne Wpisy
zarzutkin +793
Przy równym zaangażowaniu mężczyzn w życie rodzinne m.in. opiekę nad osobami starszymi, niepełnosprawnymi, będziemy mogli za kilka lat rozmawiać być może, czy i jak powinniśmy zrównywać wiek emerytalny kobiet i mężczyzn
Ta wypowiedź "ministry" ds. równości nie tylko pięknie pokazuje lewacką interpretację pojęcia "równouprawnienie", ale stanowi również dobitny przykład lewackiej logiki. Aktywiszcze chce zjeść ciastko i mieć ciastko. Czerwony pudel wskazuje, że mężczyźni powinni bardziej angażować się w opiekę nad członkami rodziny.
Metodzik +448
WOOOW trochę mnie zaskoczyło to co się stało. Planowałem aktualizować poprzednią listę, bo uzbierało się tam 2100 osób przez ponad 2,5 roku. Podzieliłem listę na trzy „miejsze”, aby wołać osoby zainteresowane daną platformą. Ktoś był zainteresowany tylko steamem a wołany był do epic, gog itd. Wyszło tak, że z listy 2100 osób w 24 godziny na samym epiku jest już 4890 zapisanych. Nie spodziewałem się, że listy trafią na gorące tematy wykopu.
Niestety paroksetyna dała mi też odwagę do różnych ryzykownych zachowań jak np. ćpanie koki czy mefedronu czy picie alko.
Już się z tym ogarnąłem , ale generalnie czuję się w tym tygodniu do dupy.
Czy paro mogło przestać działać przez moje wyskoki ?
#paroksetyna #ssri #nerwica #psychiatria #depresja #mefedron #bojowkamedycznegoklefedronu #kokaina #narkotykizawszespoko
Komentarz usunięty przez autora
Byłem kiedyś uzależniony ( z 8 lat temu) od narko i brałem conajmniej co tydzień, czasem codziennie i moje myśli krążyły tylko wokół tego tematu .
Więc jak nie chcesz pomóc mi rzeczowo to mnie nie moralizuj.
@szymon-kowalski22: Nie wiem, nie miewam w zwyczaju upijać się:D
A tak bardziej poważnie jeśli bierzez SSRI i mieszesz to z substancjami wpływającymi na serotoninę podczas kuracji, to albo jesteś odważny, albo dopowiedz sobie sam:P To grozi zespołem serotoninowym. Jeśli nie byłbyś uzależniony to zwyczajnie nie bawiłbyś
Wiem że to głupie i nie odpowiedzialne, ale tak jak pisałem paroksetyna dodała mi odwagi do zarówno dobrych rzeczy jak np. głupie zorganizowanie swoich urodzin, czy zmiana pracy , a także do złych jak narko...
Mam nadzieję że przejdzie bo serio słabo jest. Myślę czy zwiększyć na 40 mg żeby przyśpieszyć ten
@szymon-kowalski22: Raczej nie przyspieszysz odbudowy serotoniny zwiększając jej wychwyt zwrotny, jedynie złagodzisz skutki uboczne wypłukania z serotoniny. Jak chcesz ją szybko odbudować to dużo białka polecam jeść i suplementować witaminy z grupy B, to lekko przyspieszy ten
Myślisz że jest sens dokupić l-tryptofan w aptece ?
l tryptofanu nigdy sam nie jadłem, jedynie 5htp, ale z SSRI nie mozna więc go nie poleciłem.