Jestem fanem strategii 4X i produkcji Paradoxu. Spędziłem bardzo dużo czasu przy ich tytułach i nie żałuję żadnej godziny. Jeżeli jesteście fanami tego gatunku i lubicie science fiction, a wasze podzespoły wytrzymają moc obliczeniową potrzebną do utrzymania płynnej rozgrywki, kupujcie Stellaris w ciemno. Polecam jednak zakup wraz z najważniejszymi dostępnymi rozszerzeniami. To duży koszt, ale bez nich gra może być nieco goła. Naprawdę warto. Recenzja gry Stellaris #gry #grajzwykopem #pcmasterrace #ps4 #xboxone #nerdheim
@Nerdheim: Recka spoko, ale zrób jakąś korektę językową. Logika i budowa zdań, przecinki...
Przykład, pierwszy z brzegu:
"W 2016 roku do portfolio Szwedów dołączyło , które reprezentuje ten sam gatunek, co wcześniej wspomniane tytuły, z tą różnicą, że zabiera nas na podbój galaktyki przyprawiony nawiązaniami do najlepszych dzieł science fiction."
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Jestem fanem strategii 4X i produkcji Paradoxu. Spędziłem bardzo dużo czasu przy ich tytułach i nie żałuję żadnej godziny. Jeżeli jesteście fanami tego gatunku i lubicie science fiction, a wasze podzespoły wytrzymają moc obliczeniową potrzebną do utrzymania płynnej rozgrywki, kupujcie Stellaris w ciemno. Polecam jednak zakup wraz z najważniejszymi dostępnymi rozszerzeniami. To duży koszt, ale bez nich gra może być nieco goła. Naprawdę warto.
Recenzja gry Stellaris
#gry #grajzwykopem #pcmasterrace #ps4 #xboxone #nerdheim
źródło: comment_1620845338AVfmcYeJVqsdVXtN9jjBWM.jpg
PobierzPrzykład, pierwszy z brzegu:
"W 2016 roku do portfolio Szwedów dołączyło , które reprezentuje ten sam gatunek, co wcześniej wspomniane tytuły, z tą różnicą, że zabiera nas na podbój galaktyki przyprawiony nawiązaniami do najlepszych dzieł science fiction."