Aktywne Wpisy
WolfSky +450
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Korsir +90
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
@cherrz: jak już kupisz auto to załóż swój tag, coś jak #prestizowygruz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@cherrz: jaka moc podstawowa?
silnik wytrzyma bez żadnego problemu, więcej nawet wytrzyma.
problemem jest skrzynia biegów. ZF 6HP26 w przypadku 530d. w 535d były mocniejsze. taki moment jest ponad jej bezpiecznym progiem i jeśli jest w słabym stanie to szybko się rozsypie.
teraz doczytałem, że to polift. tam jest nieco wzmocniona 6HP28, która teoretycznie powinna spokojnie dawać sobie radę. o ile jest
jest to 530xd i ma 173kw czyli 235km
tutaj można też zobaczyć: https://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/bmw/seria-5/e60/touring/silnik-diesla-530xd-235km-2007-2010/
no, ale co nie zmienia faktu, że skrzynia ta słabsza, nie?
Nie zapala ci się lampka ze ktoś ma 600 niuta pod nogami i kupuje wielosezon? ;D
Komentarz usunięty przez autora