Wpis z mikrobloga

Potrzebuję pomocy od komórkowego ninja. Zaktualizowałem motorole i w miejscu, w którym zaznaczyłem na zdjęciu pojawiła się funkcja zrzut ekranu, pojawia się ona po wciśnięciu „kwadracika”. Chciałbym wrócić do poprzedniego ustawienia gdzie w tym miejscu mam ostatnio uruchamiane aplikacje. Pomoże ktoś, kto orientuje się w ustawieniach telefonu? #android #motorola #gsm
Jestem_Oburzony - Potrzebuję pomocy od komórkowego ninja. Zaktualizowałem motorole i ...

źródło: comment_1620756305JeEK2v824blFfZHbDApx31.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To Android 11, też tak mam w Motoroli. Nie wiem czy można to zmienić. Ale ostatnio uruchamiane aplikacje dalej się wyświetlają po wciśnięciu kwadracika.
  • Odpowiedz
@xenir: @Jestem_Oburzony: to powinno automatycznie zniknąć po włączeniu nawigacji przy użyciu dwóch przycisków lub gestów

swoją drogą trzyprzyciskowe "retro" zabiera kawał ekranu jeśli ktoś nie ma telewizora >6" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@xenir: wyświetlają się ale trzeba je przesuwać, dużo łatwiej było jak na dole ekranu były ikonki 5 ostatnio używanych aplikacji. Było to dla mnie wygodniejsze bo czasami potrzebuję móc szybko zmienić aplikacje. Ewentualnie jakby się dało zmienić widok z "przesuwania" aplikacji na takie kafelki jak miałem wcześniej w Redmi to byłoby spoko. Ale albo brakuje możliwości zmian tych ustawień, albo jest to mało intuicyjne :/
  • Odpowiedz