Wpis z mikrobloga

  • 0
@Carguy oj tak tak :) no chyba że golonka, yo wtedy trzeba też musztardy dodać :) idealnie ona komponuje się z majonezem lub sosem tatarskim
  • Odpowiedz
@luk04330: @BarkaMleczna: Co wy macie z tymi pseudo mazidłami, które nie stały koło majonezów? Mosso napoleoński to najrozsądniejszy polski majonez i uważam, że ustawowo powinno się wprowadzić kult supremacji majonezu napoleońskiego.
  • Odpowiedz
@murmurlrl: rozsądny bo skład, smak, czy po prostu chcesz się przedrzeźniać? :-P Dzisiaj czytałem chyba wszystkie majonezu jakie w Auchan znalazłem i wszystkie poza chyba jednym na rafinowanym rzepakowym oleju. Jeden miał z pierwszego tłoczenia (to chyba nie wyklucza rafinacji?), Jeden słonecznikowy. Praktycznie takie same w składzie, cukier tak samo był, tutaj już chyba bez wyjątku?
  • Odpowiedz