Aktywne Wpisy

scully +50

Dobre sranie i brak kolacji. Kostka smalcu dzisiaj jedzie kupić sobie rower stacjonarny coby przy konsoli palić fata. Bo kostka smalcu ma cel. Jak każdy grubas na początku ambicje ponad sufit. Zobaczymy potem. Kostka smalcu walczy
#igrzyskabebzonow #redukcja
#igrzyskabebzonow #redukcja
źródło: temp_file5152379415198376924
Pobierz

Pracodawca o chorobie nie wie.
Gdybym się teraz zwolnił do domu to nawet jeżeli nie mam obowiązku mówienia to przecież będą dopytywać i się dziwić jak będę wykręcał od odpowiedzi. Także próbuje dożyć do 16, wracam na chatę, zarzucam neuroleptyk i śpię kilkanaście godzin, a jutro budzę się już w normalnym wydaniu. Kurde pracuje tu od sierpnia i ogarniałem jak na razie, a teraz kogoś poznałem i się wspólnych zabaw zachciało.
Podobno ponad 95% schizofreników nawet nie ma pracy i siedzi na zasiłku, a ja o---------m jakiś szajs, by nie czuć się wyrzutkiem społeczeństwa i jak raz polecę grubiej niż zwykle to za to że chwilę było mi fajniej place zupełnie inną cenę niż inni. No ale najgorsze jest, że w pełni mogłem się spodziewać, że tak to się skończy, ale tak bardzo chciał przeżyć te kilka fajnych chwil będących na wyciągnięcie ręki i nie zawahałem się nawet czy je brać.
K---a byle dożyć do 16