Aktywne Wpisy
basayev +106
Viado +4
Najbardziej to mam bekę z ludzi którzy kupują wszystko na akumulator bo im się nie chce kabla rozwinąć albo elektryczne bo to eko. Nie dość że to 5 razy droższe to jeszcze słabsze i niebezpieczne. Samochód elektryczny, hulajnoga elektryczna, golarki, rower, odkurzacze, piły, nożyce do żywopłotu, szczoteczka elektryczna - wszystko na tych samych chińskich ogniwach. 20 ładowarek do każdego rodzaju sprzętu i ogromnie zagrożenie pożarowe którego nie są świadomi.
Mam znajomego strażaka
Mam znajomego strażaka
Mój kumpel, 168cm, zakolak taki, ze musiał zgolić się na łyso, bo już aż zle to wyglądało, założył sobie tindera w 70k mieście i od razu znalazł sobie całkiem fajna laseczkę, mówi, ze jest zakochany i przeszczęśliwy
Wy za to wmawiacie kazdemu, kto nie spełni czadowych standardow, ze its over its over. Wyskakujecie tu z jakimś gownem w stylu „naukowy blackpill” i wmawiacie ludziom, ze nigdy nie będą szczęśliwi, ze nie maja szans ułożyć sobie życia i nigdy nie będą porzadani. Tymczasem ludzie nie znający tego waszego srakpilla normalnie sobie żyją i są szczęśliwi.
Gardzę wami mocno. Powinni ten wasz tag #!$%@? z tego wykopu w #!$%@?.
Tak, to ja dzwonię. Bez poważania
#przegryw #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #srakpill
Komentarz usunięty przez autora
Napisałem do 15 dziewczyn na Badoo, 3 odpisały. Jedna młoda Julka chciała mi nudesy sprzedać, drugą od razu zapytała o wzrost (nie odpisałem z grzeczności).
Trzecia była w uj nudna i odpisywała zdawkowo od niechcenia, po czym bez słowa urwała kontakt.
Jak gość miał taki szeroki zakres dostępnych lasek nie dziwię się że kogoś znalazł ( w takim gąszczu zawsze
xDDD
No to z iloma pannami(i ile lat randkowales) sie dluzej spotykales, ze tak zmeczyles i musiales sie poddac?
Jesli tak bardzo chcesz tej szczeki to po prostu zacznij chodzic na techno i bierz emki, ruchanie samo wpadnie przy okazji xD
No to brawo, napisales do 15 dziewczyn? Nawet faceci znaczaco powyzej sredniej musieli najpierw sparowac sie z setkami dziewczyn, by cwiczyc gadke online, a dopiero potem przychodzily efekty, a ten zdziwiony ze po 15 wiadomosciach ruchania po openerze nie ma xD
@Azja_Tuhajbej: nawet niemajac takiego znajomego wystarczy zalozyc profil na tinderze ze zdjeciem takowego i ma sie takie samo doswiadczenie
Przeciez tylko zartowalem i chodzilo o wyrobienie szczeki xD
No ale co ma chad do calego nastawienia blackpillowego? To chyba logiczne, ze przystojniejszy facet srednio sie bedzie podobal wiekszej ilosci kobiet o lepszym wygladzie xD
@pi73r: KAZDEJ kobiecie, brzydkim tez. Urodzenie sie brzydkim nie powoduje zaburzenia poczucia estetyki i pociag do brzydkich osób
Ciekawsze pytanie jest, co ty na nim robisz ( ͡º ͜ʖ͡º) od samego początku udzielasz się głównie na #przegryw
No ale co mu po brzydkich? Jakbym nie olewal panien co mi sie nie podobaly pod jakims wzgledem to mialbym kilkaset panien zaliczonych. Przegrywy robia to samo, ale robiac to juz ograniczaja swoj wybor do 0.
Bo nauczycielka w szkole mówiła „zdolny, ale leniwy” i za mocno weszło ?