Wpis z mikrobloga

Kiedyś czytałem opinię, że po GW pojawiają się wypryski skórne.
Anegdotycznie mogę potwierdzić - po miesiacu 15mg ed faktycznie skóra na twarzy się zrobiła #!$%@?, punktowe wypryski jak trądzik, niby białawe, ale trudne do wyciśnięcia, do tego zaczerwienienie dookoła.
No więc odstawiłem GW jako pierwsze, nie zmieniając nic w diecie, środkach i IA - i problem zniknął, po tygodniu nie ma śladu po tych problemach.
Może przypadek, może coś jest na rzeczy, zostawiam dla potomności.

#mikrokoksy siłownia #sterydy
  • 10
@hesuss: U mnie GW również leci, miałem też wypryski, ostatnimi czasy miałem ich nawet w #!$%@?. Na głowie do tego zapalenie mieszka włosowego bardzo zaawansowane, dermatolog przepisała jakieś gówno, po dwóch tygodniach głowa czysta, twarz czysta i tylko na barku lub plecach pojedyncze gówna. :)

Z tym GW już ktoś się odzywał z podobną obserwacją, szukałem więcej info ale nie znalazłem.
@hesuss: Dokładnie to samo zauważyłem. Leci 15mg około GW z BioLaba. Z suplementów tylko 50mg testa e2d bez inhibitora. Na kończynach zaczęły się pojawiać takie malutkie krosty jakby. Lipidy jednak naprawia bardzo fajnie. HDL 27.03 -32, 7.05 -57
  • 2
@hesuss ten prorokol po to aby dzialanie wydolnosciowe bylo. Bo po 3 tyg slabnie.

@JuneJohn jest taka teoria. Inna mowi ze co raz trudniej o dobre gw i to ktore jest w sprzedazy jest zmiksowane z 'czyms'. Ile w tym prawdy to nie wiem.

W kazdym razie to gw ktore mam nikogo nie syfilo. A brali to ludzie ktorzy nie maja pojecia co to lipidy :)