Aktywne Wpisy
ms86 +70
Mateusz Lachowski: Nieciekawie na północ od Bachmutu
Sytuacja oddziałów ukraińskich pod Bachmutem pogarsza się. Mimo heroicznego oporu obrońców, Rosjanie posuwają się na północ od miasta. Trwają walki o miejscowość Paraskowijiwka, która częściowo została już zajęta. 1/6
W tych okolicach w okrążenie dostał się oddział mojego znajomego. Udało im się wyjść z kotła, ale z plutonu zostało pięciu żołnierzy. Jak mówił: „Trzymamy pozycję, ale straty są duże. Przychodzą w wielkiej liczbie i mają
Sytuacja oddziałów ukraińskich pod Bachmutem pogarsza się. Mimo heroicznego oporu obrońców, Rosjanie posuwają się na północ od miasta. Trwają walki o miejscowość Paraskowijiwka, która częściowo została już zajęta. 1/6
W tych okolicach w okrążenie dostał się oddział mojego znajomego. Udało im się wyjść z kotła, ale z plutonu zostało pięciu żołnierzy. Jak mówił: „Trzymamy pozycję, ale straty są duże. Przychodzą w wielkiej liczbie i mają
Devhar +27
Dzięki za wspólne komentowanie ostatniego już meczu z mojej strony, mianowicie jutro zamierzam usunąć konto na tym zdychającym portalu i przenieść się całkowicie na Discorda meczowego, na którego serdecznie zapraszam, kto chce niech wbija na wspólne komentowanie Ekstraklasy i innych lig, a kto nie tego po prostu żegnam, miło było, dzięki (づ•﹏•)づ#mecz
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#gorzkiezale ##!$%@? #rodzice
Powiem Wam, że łatwo nie będzie, bo będziecie się musieli wpasować w wyobrażenia Waszych dzieci o fajnych rodzicach, przy czym chcielibyście pozostać sobą ... no proste jak drut, zapraszam ( ͡º ͜ʖ͡º)