Aktywne Wpisy
Kearnage +875
zeszyt-w-kratke +37
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
Wszystko dla starych użytkowników :)
Orange Flex obchodzi urodziny, z tej okazji pojawiły się nowe kody.
Aby aktywować 20 GB ważne 30 dni wystarczy wpisać kod TORT
Aby aktywować Video Pass ważne 30 dni wystarczy wpisać kod URODZINY2
Kody można aktywować do 16 maja.
#kodyodlubiekiedy #orangeflex #orangeflexkodyodlubiekiedy #orange
Zaplusuj WPIS to zawołam Cie do kolejnego kodu z GB od Orange :)
@albusalbus @amerykaamerykapolandgud @andrzej67 @blueweb @boa_dupczyciel @borysxd @cosmo77 @dartnorbe @dpdp @dzarus @eltomas @fingerskate123 @foneswein @hiter @igor-leonow @jakubek69 @jatutylkonamoment @jestemlucas @jimothy @kacper212 @karson-kari @kolokwialnie @koosalagoopagoop @
Zaplusuj WPIS to zawołam Cie do kolejnego kodu z GB od Orange :)
@markal71 @matek97 @michal_gol @musiszbyczalogowany @piesrzodkiewka @poprostuon @potenrzny_rycesz @qandaornot @raum @sebinio @shael @slavotter @stanislaw78 @taopiepie @tomek_mvp @venomik @visca @wycioranymajster
działa na vanced youtube?
działa na vanced
odkąd mam flexa to nawet nie wykorzystuję miesiecznego limitu neta bo bez przerwy dają jakieś gigabajty za darmo xD