@stekelenburg2: tyle szumu, tyle hałasu, tyle krzyku, że został "zdemaskowany"... i wychodzi na to, że z wielkiego archiwum rozmów najbardziej medialnym/okrutnym/faszystowskim tekstem jest "pozwalam zaatakować squoty"? ;D To raczej #bekazlewactwa ;D
@George_Patton: nie wiem, to nie mój obrazek, ale i tak wycięcie obrazka ma znaczenie trzeciorzędne dla mema
@rss: a skąd mam wiedzieć, czy to najbardziej okrutne? Nie czytałem tych wiadomości. To, że może są tam rzeczy głupsze nie przeczy temu, że ten tekst Holochera pokazuje, co naprawdę ma w głowie.
@Mario_Puzon: czym zdemaskowany - wyrwanym z kontekstu cytatem? :)
@stekelenburg2: j/w - może i dowodziłoby to jego głupoty gdybym znał kontekst, w jakim zostały wypowiedziane te słowa. Nie jestem zwolennikiem ONR, ale wg mnie trochę się lewica ośmiesza tą pseudoaferką. :D Poza tym mam wrażenie, że gdyby były tam gorsze rzeczy, to już dawno byśmy o nich słyszeli (po prostu NIE WIERZĘ w to, że co najmniej kilka osób z
@rss: fałszowanie głosów, gwałt, pobicia, imprezy z neonazistami, oszustwa finansowe, płacenie kibolom za ochronę. No kolego, wydaje mi się, że nawet nie starasz się stwarzać pozorów obiektywnego obserwatora. To, że memy są zazwyczaj śmieszne i takich tematów dotykają, nie znaczy, że innych treści nie ma.
Cóż, jakby na wykopie w mig nie były zakopywane znaleziska tyczące tego tematu, to może miałbyś szanse poznać lepsze kwiatki.
@Mario_Puzon: Miodkiem nie jestem, ale wydaję mi się, że powiedzenie "wyciąć obrazek" znaczy wycięcie konkretnego skrawka, a "wyciąć obrazka" - pozbawić oryginalnego obrazu tego skrawka.
fałszowanie głosów, gwałt, pobicia, imprezy z neonazistami, oszustwa finansowe
To podrzuć jakimś linkiem, bo do tej pory widziałem tylko wpisy, w których więcej jest krzyku i podniety z samego dostępu do tych archiwów, niż konkretów. Przykład:
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
źródło: comment_OuPKceaPbIo72Ks3JQv7nAwJzlTEt7wK.jpg
Pobierz@George_Patton: nie wiem, to nie mój obrazek, ale i tak wycięcie obrazka ma znaczenie trzeciorzędne dla mema
@rss: a skąd mam wiedzieć, czy to najbardziej okrutne? Nie czytałem tych wiadomości. To, że może są tam rzeczy głupsze nie przeczy temu, że ten tekst Holochera pokazuje, co naprawdę ma w głowie.
@stekelenburg2: j/w - może i dowodziłoby to jego głupoty gdybym znał kontekst, w jakim zostały wypowiedziane te słowa. Nie jestem zwolennikiem ONR, ale wg mnie trochę się lewica ośmiesza tą pseudoaferką. :D Poza tym mam wrażenie, że gdyby były tam gorsze rzeczy, to już dawno byśmy o nich słyszeli (po prostu NIE WIERZĘ w to, że co najmniej kilka osób z
Cóż, jakby na wykopie w mig nie były zakopywane znaleziska tyczące tego tematu, to może miałbyś szanse poznać lepsze kwiatki.
To podrzuć jakimś linkiem, bo do tej pory widziałem tylko wpisy, w których więcej jest krzyku i podniety z samego dostępu do tych archiwów, niż konkretów. Przykład:
http://antifa.bzzz.net/artykuly/wiadomosci-kraj/item/436-wikileaks-demaskuje-onr-owca-przemyslawa-holochera
jednym z tych "ciężkich przewinień" jest... nazwanie kogoś per "#!$%@?". :|
Znaleziska wywala administracja, bo w archiwach są dosyć dokładne
o co tam wczoraj poszlo z tym naziolkiem?
Przemyslaw Holocher19 maja 2013 o 23:43 UTC+02
czolem
Norman Czarnecki19 maja 2013 o 23:43 UTC+02
bo mowiles mi ale generalnie
Norman Czarnecki19 maja 2013 o 23:43 UTC+02
nie pamietam dokladnie
a #!$%@? go wie
debil sapał do wszystkich
Przemyslaw Holocher19 maja 2013 o