Aktywne Wpisy
wujek_zla_rada +1242
Jak cwaniak i oszust używa portalu wykop.pl do niszczenia konkurencji a pelikany łykają.
tldr:
1. nunek zleca stworzenie plagiatu sklepu z olejkami
2. nunek kupuje konta, lajki, zakłada kolejne strony, zleca pozycjonowanie, tworzy grupy na fb i placi za fejk konta by się tam zapisywały - wszystko by promować swój nowy sklep z olejkami
3. nunek zaczyna niszczyc konkurencje, na allegro się nie udaje bo kasują mu komentarz to próbuje na wykopie.
tldr:
1. nunek zleca stworzenie plagiatu sklepu z olejkami
2. nunek kupuje konta, lajki, zakłada kolejne strony, zleca pozycjonowanie, tworzy grupy na fb i placi za fejk konta by się tam zapisywały - wszystko by promować swój nowy sklep z olejkami
3. nunek zaczyna niszczyc konkurencje, na allegro się nie udaje bo kasują mu komentarz to próbuje na wykopie.

źródło: 1000005392
Pobierz

źródło: comment_OuPKceaPbIo72Ks3JQv7nAwJzlTEt7wK.jpg
Pobierz@George_Patton: nie wiem, to nie mój obrazek, ale i tak wycięcie obrazka ma znaczenie trzeciorzędne dla mema
@rss: a skąd mam wiedzieć, czy to najbardziej okrutne? Nie czytałem tych wiadomości. To, że może są tam rzeczy głupsze nie przeczy temu, że ten tekst Holochera pokazuje, co naprawdę ma w głowie.
@stekelenburg2: j/w - może i dowodziłoby to jego głupoty gdybym znał kontekst, w jakim zostały wypowiedziane te słowa. Nie jestem zwolennikiem ONR, ale wg mnie trochę się lewica ośmiesza tą pseudoaferką. :D Poza tym mam wrażenie, że gdyby były tam gorsze rzeczy, to już dawno byśmy o nich słyszeli (po prostu NIE WIERZĘ w to, że co najmniej kilka