Wpis z mikrobloga

@J-Roc chyba jednak nie mojej, bo żeby coś porównać potrzebne są dwie rzeczy, Ty podałeś jedną XD Już nawet nie jestem pewien, czy jakikolwiek przedmiot szkolny powtórzony by tu pomógł, to jest brak logiki na tak podstawowym poziomie, że zwyczajnie tak to trzeba zostawić, nic się nie da zrobić.
  • Odpowiedz
@SkorpionX antyszczepionkowcy uważają że wszystkie szczepionki to zło, a człowiek sam sobie poradzi i c--j.

Ludzie nie chcący się szczepić na covid uważają że te szczepionki nie zostały odpowiednio przetestowane
(to na tych co chcą się szczepić testujesię teraz )
Ludzie nie ufają technologii w której jest zrobiona ta szczepionka.
  • Odpowiedz
Nie, nie chłopski rozum tylko logiczne myślenie.

@J-Roc nazwanie głupoty mądrością nie sprawia, że się nią staje ¯_(ツ)/¯ "Włącz myślenie!", "Wyłącz TV!", "Myśl samodzielnie!", "Myśl logicznie!" itp., bardzo częste hasła krzyczane przez antyszczepionkowców. Właśnie obalileś tezę swojego kolegi postawioną wyżej, iż istnieje istotna różnica, pomiędzy antyszczepionkowcami a osobami przeciwnym szczepieniom na COVID ¯_(ツ)
  • Odpowiedz
  • 1
@SkorpionX tylko szczekać i wyzywać potrafisz?
To teraz użyj tego swojego wielce oświeconego mózgu i odpowiedź mi na pytanie. Do kogo się mam zgłosić jeśli wystąpią u mnie powikłania po szczepieniu?
  • Odpowiedz