Aktywne Wpisy
Kagernak +263
Może wygra Trump, może Harris, ale żadna z tych opcji nie zmienia faktu, że ceny w polskim gastro to jakiś k---a żart...
#usa
#usa
_e_l_o_ +96
jak hindusko-czarna baba zostanie prezydentem najpotezniejszego kraju to bedzie upadek zachodniej cywilizacji, bialego czlowieka #usa
Wcześniej miałem wieczne zjazdy nastroju, myśli samobójcze, starałem się ogarnąć a wychodził z tego jeszcze większy bajzel w głowie. Po odrzuceniu alkoholu wszystko się wyklarowało. Depresja odeszła w niepamięć, chce mi się żyć i, co najważniejsze, cieszę się życiem!
Wracam na pieszo do domu, słucham ptaków i wschodzącego dnia. I wreszcie jestem prawdziwie dumny z siebie.
natomias jak sie umie pic to czasem fajne
Komentarz usunięty przez autora
@Lu7yn: Możliwe. Na razie tego nie czuję. W ogóle nie ciągnie mnie do alko, a w grudniu piłem po 3-4 piwa dziennie.
dla wielu ludzi śledzących ten tag możesz być inspiracją.
@a__o: Nie wiem czy mogę być dla kogoś inspiracją, czy kogoś pouczać. Robię to jedynie dla siebie, gdyż jest to dobre dla mnie. Nie mogę mówić innym co jest dobre dla nich.
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego wcale piwa nie piję. Chociaż może przekonań się do zerówek.
Naprawdę nigdy nie przestanie mnie to zastanawiać.
Nie mówiąc już o tym, ze od pewnego wieku kac zabija. Sam nie pije jakiś czas i rozumiem co czujesz. Trzymaj się!