@zalogowany_jako: to odpowiedz mi na pytanie jakim trzeba byc debilem zeby zakladac ile kto ma lat po nicku? -takim normalnym debilem? -troche wiekszym? -duzym? -czy moze uber duzym?
sadzisz czy nie sadisz jesli masz <=28 lat to calkowicie naturalnie mozliwe ze moglbys mi mowic "tato"
@MrPickles: "synku" jak dorosniesz to sie nauczysz ze dorosli ludzie potrafia zapanowac nad sraniem-sraja w kiblu. Oczywiscie pomijamy przypadki kiedy ktos ma problemy zdrowotne-no bo natury nie przezkoczysz chocbys nie wiem jak chcial
#katowice
@Snusmumriken_: slomka w piwie to normalnosc??
Chyba raczej Ty pozostan przy swojej "normalnosci" a ja pozostane przy swojej
Komentarz usunięty przez moderatora
@zalogowany_jako: jest jakies 90% szans ze moglbys mi mowic "tato" gowniarzu
@zalogowany_jako: to odpowiedz mi na pytanie jakim trzeba byc debilem zeby zakladac ile kto ma lat po nicku?
-takim normalnym debilem?
-troche wiekszym?
-duzym?
-czy moze uber duzym?
sadzisz czy nie sadisz jesli masz <=28 lat to calkowicie naturalnie mozliwe ze moglbys mi mowic "tato"
@chianski: moi znajomi nawet nie wpadliby na pomysl zeby pic piwo przez slomke (i to znajomi obu plci)
@Snusmumriken_: i slusznie-podczas biczowania mysl nad tym co zrobiles bo tylo wtedy to biczowanie bedzie mialo sens :PP :)
@MrPickles: "synku" jak dorosniesz to sie nauczysz ze dorosli ludzie potrafia zapanowac nad sraniem-sraja w kiblu.
Oczywiscie pomijamy przypadki kiedy ktos ma problemy zdrowotne-no bo natury nie przezkoczysz chocbys nie wiem jak chcial