Wpis z mikrobloga

@Kreek: Miał stałą partnerkę, a nie próbował zaliczać na Tinderze. Więc już teraz wiecie co powinniście zrobić, żeby mieć jak on.
  • Odpowiedz
@wkop2 wczoraj z kimś o tym pisałem, podobno miał 5 lasek, sam się przyznał na wykopie ze miał ok 100 randek. I pierwszą miał w wieku 18 lat, studentkę dziewice. To gdzie takich szukac? Tylko nie pisz o studiach, bo to już za mną, ani o znajomych, bo ich nigdy nie miałem.
  • Odpowiedz
@wkop2 ale ja nie mam defektów, przynajmniej fizycznych, ani nie jestem niepełnosprawny. Pisałeś że każdy ma szansę, to pytam się gdzie znajdę jakaś dziewice na swoim poziomie atrakcyjności, tzn przeciętna?
  • Odpowiedz
@Lucider5: Umysłowe defekty też się liczą, jeśli nie potrafisz mieć znajomych przez jakiś autyzm, to każda w pełni sprawna dziewczyna jest powyżej Twojego poziomu.
  • Odpowiedz
@Lucider5: Musisz obniżyć wymagania, skoro nie posiadasz podstawowej cechy męskiej atrakcyjności czyli pewności siebie, to dziewczyna na którą masz szansę nie będzie posiadała podstawowej cechy damskiej atrakcyjności, czyli młodzieńczego piękna.
  • Odpowiedz
@Kreek: Skoro kreował się na symbol przegrywu i okazało się, że nie miał problemu z seksem, to może jednak tag zrozumie, że nie jest tak źle jak im się wydaje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz