07.05 15:30 przyjęta dawka #johnsonsjohnsons Na początku bardzo nieprzyjemny ból po wprowadzeniu dawki, potem chwilę bólu (około godziny) w miejscu ukucia. W tym momencie jest już 21:20 i żadnych objawów nieporządanych. Nawet mnie ręka nie boli :) Zobaczymy co dalej. #covid19 #szczepienia #johnson #astrazeneca #moderna #pfizer
@hubsond ja dziś tj. 07.05 9:00 też JJ. Po wbiciu podobnie, mocno nieprzyjemne uczucie rozpychania. Aktualnie na wieczór łamie mnie w kościach i mięśniach plus na przemian mi zimno/ciepło. Ręka boli do teraz ale chyba już mniej. Wziąłem o 11 i 16 APAP max. Na noc wezmę jeszcze jeden.
@hubsond: Mój znajomy jj strasznie zle zniósł. Ból reki, gorączka 40 stopni, rzygal i stracił przytomność. Obeszło się bez szpitala, i do końca dnia było spoko, ale stracha miał mocnego. Na szczęście to jedyny aż tak zły znany mi przypadek wśród znajomych. Ja moderna 24 maja.
Na początku bardzo nieprzyjemny ból po wprowadzeniu dawki, potem chwilę bólu (około godziny) w miejscu ukucia. W tym momencie jest już 21:20 i żadnych objawów nieporządanych. Nawet mnie ręka nie boli :) Zobaczymy co dalej.
#covid19 #szczepienia #johnson #astrazeneca #moderna #pfizer
Bo podobno nie ma.
@hubsond
38C mam póki
@Nfvr
Dajcie potem znać jak się czujecie ( ͡º ͜ʖ͡º) zdrowia!
@Nfvr: XDD