Wpis z mikrobloga

Natsu jeżeli czytasz wykop i miałaś wtedy ciężki okres w życiu (taa już w to uwierzę) to wyobraź sobie że też miałem ciężki okres w życiu ale do głowy mi nie przyszło żeby pokazywać swoją intymność za hajs w necie tylko #!$%@?łem po gówno pracach po magazynach, call center czy zmywakach często po ponad 10 godzin i w oczach ludzi zyskałem bo dziś dzięki właśnie tej ciężkiej pracy i dążeniem do czegoś ( w domu po pracy jeszcze uczyłem się angielskiego) dziś mnie stać na wakacje na Malediwy bez pokazywania swojej intymności i różnica jest taka że Ty dużo straciłaś w oczach ludzi, cały Internet ciśnie z Ciebie bękę i jesteś uważana za...dokończ sobie sama a człowiek który tyrał całe życie chcąc coś osiągnąć i to osiąga zyskuje szacunek wśród ludzi! Tym sie różni człowiek cięzko pracujący od kobiety "ciężko pracującej"! I uwierz mi każdy był kiedyś młody i głupi chociaż 4 lata temu to nie 15 lat temu... #natsu #logikarozowychpaskow #rozowepaski #polskiyoutube #youtube
  • 12
Myśle że dużo dla typowego przegrywa skoro większość wykopu wczoraj była zaspamiona poszukiwaniami linku do nagrań. Wszyscy niby szukali żeby sie pośmiać poszydzić jak na polaka przystało ale potem nastał czas w którym duża część się do tego brędzlowała jak na przegrywa przystało.
@wakxam: Gratuluję sukcesu i cieszę się, że Ci wyszło. Z wpisu nie wiadomo czym się zajmujesz, ale wątpię żeby twoja cięzka praca po magazynach itd w jakikolwiek sposób przyczyniła się do późniejszego sukcesu. gloryfikowanie ciężkiej pracy to jedna z gorszych rzeczy( ciężkiej pracy jako zajęcia zarobkowego, ciężka praca nad sobą to oczywiście jak najbardziej słuszna rzecz). Sam przez pierwsze kilka dobrych lat mojej 'kariery zawodowej' #!$%@?łem w gastro itd dniówki po