Aktywne Wpisy
mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +7
Co byście tu zmienili
Od jakiegoś czasu planuję kupić laptop. Miałem już obadane co i jak. Ogólnie w skrócie chciałem kupić ten.
No ale, że tam jak się odbiera osobiście to jest 2% taniej (90zł nie chodzi piechotą przecież. o_0 ). To dzwonię na numer podany na stronie do Katowic, coby dwa razy nie jeździć, prawda?
Miły pan poprosił o numer produktu, powiedział, że nie ma tego laptopa aktualnie w Katowicach i że może zamówić.
Oki, fajnie. Ale zapytam jeszcze o ten sam produkt bez systemu operacyjnego:
Przyjąłem to na klatę - jakoś przeżyję..
No ale byłem u znajomego, który ma ten sam laptop (kupił rok temu). I tak z ciekawości chcieliśmy porównać ceny jego i tego, którego chcę kupić. Patrzę na stronie. WOW! Cóż to:
Ten sam laptop O 300 zł taniej!
No to trochę mnie to zdziwiło, że nie mają przecież "tego laptopa bez systemu operacyjnego" -.-'
Jutro pojadę do nich do Katowic i się dowiem co i jak!
#komputery #laptop #laptopy #xkom #coolstory #coolstorychyba #wiecejtagowniepamietam
@Al_Bundy: Znajomy właśnie kupił bez systemu i ma też naklejkę ubuntu.
@szczesliwa_patelnia: Wiesz, jak patrzę teraz tak na allegro i na xkom to na allegro masz drożej. (・へ・)
Chyba zadziała...
Płacąc kartą pokrywasz koszt transakcji. Więc cena - 2% jest normalna dla gotówkowców i ratalnych.