Aktywne Wpisy

HoroLive +31
Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie

MrBudget +319
#nieruchomosci Znowu deweloperuchy przepychają termin "gniazdownicy" w zeszłym roku nie pykło ale tylko dopłaty na horyzoncie to wypełźli spod kamienia, hrr tfu
źródło: image
Pobierz

Juz wczesniej o tym myślałem, ze jakie to latwe przekonac nastolatków do swoich racji wymuszajac na nich akceptacje społeczności. Osobiscie nigdy sie nie zaszczepie juz mowi sie o wariancie indyjskim o 3 dawce itp. Szczepoenie nie dziala maska nie dziala ale 2 tryliony w USD wydrukowane niby na covid, a amerykanska gielda nie wytrzyma tygodnia bez dodruku dziala.
#covid19 #szczepienia
źródło: comment_1620197103zVBE55pxx8pewx2CXtwyHt.jpg
PobierzXD
@BanzMakeHerDance: Nie, to pokazuje ile jest rozsądnych i myślących ludzi na wykopie, którym nie chce się codziennie kłócić z szurami antyszczepionkowymi. Właśnie teraz zobaczyłeś ile tak naprawdę jest ludzi, którzy mają braki w wiedzy i nie chcą się szczepić w porównaniu do normalnych.
dupą
Ortografię
Czyli tak: robisz błędy ortograficzne w oczywistych dla normalnego człowieka miejscach, masz przekonanie o własnej wyjątkowości i mądrości, doszukujesz się spisków tam gdzie ich nie ma...typowy foliarz niestety.. Przemyśl swoje postępowanie.
@BanzMakeHerDance:
Skąd to wziąłeś? Jest wręcz przeciwnie.
WSZYSTKIE szczepionki dopuszczone przez UE zostały dokładnie przebadane i otrzymały akredytację Europejskiej Agencji Leków (EMA). Nie ma tu mowy o żadnym eksperymencie w rozumieniu potocznym, jak próbujesz sugerować.
Muszę, mam taką wewnętrzną misję xD.
A czego boją się producenci szczepionek skoro muszą na ulotkach wypisywać że nie biorą
Mógłbyś mi pokazać taką ulotkę?
Przecież badania są publicznie dostępne, możesz się im przyjrzeć i zgłosić swoje zastrzeżenia.
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728
Komentarz usunięty przez autora
@BanzMakeHerDance: XDDDD