Aktywne Wpisy

kszych +755
Stała się tragedia w Krakowie, psychol zabił lekarza. R---------a mnie tylko ta nagła dyskusja w mediach o bezpeczeństwie lekarzy, jakiś dodatkowych zabezpieczeniach itd. Przecież psychol może trafić się wszędzie. Jakby zabił kasjerkę w żabce to zastanawialibyśmy się nad dodatkowym bezpieczeństwem w sklepach osiedlowych?
#krakow #sluzbazdrowia #szpital #polska
#krakow #sluzbazdrowia #szpital #polska

60groszyzawpis +405
Właśnie w trójce usłyszałem fragment audycji o niskiej dzietności. Rozmówca pyta redaktora jak zwiększenie podatków bezdzietnym ma spowodować że będzie więcej dzieci. Redaktor: no w prosty sposób. Żeby nie płacić tych podatków, będą starać się o dzieci.
Proste. W tym kraju każdy problem da się rozwiązać nałożeniem haraczu. Nie ma dla nas ratunku. Kurtyna...
#polska #demografia #bykowe #podatki #dzieci
Proste. W tym kraju każdy problem da się rozwiązać nałożeniem haraczu. Nie ma dla nas ratunku. Kurtyna...
#polska #demografia #bykowe #podatki #dzieci

w lodzi
to ważne
jakies 15 osób
i skrada sie jakiś typ mieszkaniec Łodzi, robi 360 noscope jakby chciał przeskanować wszystkich wokół, podchodzi do mnie i mowi
szanowny panie mistrzu jedi czy moge prosić o zlotoweczke
ja mówię że nie rozdaje pieniedzy
chlop zmarkotniał, stanął obok a ja w tym czasie zrobiłem z 5 kroków żeby rozklad zobaczyć
chlop w tym czasie wykręcił sie, z-----ł pirułet, skrzywił ryj i podchodzi znowu
myślę sobie no k---a dejavu
pyta sie mnie szanowny panie mistrzu jedi czy moge prosić o zlotoweczke na bułeczke
to mówie mu drugi raz sie mnie pytasz już żulu czemu znowu do mnie podbijasz k---a żulu
a on na cały przystanek pełbym barytonem mowi
BO ONI WYGLADAJĄ JAKBY Z ŁODZI BYLI A JA CHLOPACZEK ELEGANCKI
ja p------e jaka nędza #lodz nawet bezdomni sie z was smieją
przysięgam że po tej akcji co najmniej 3 osoby sie rozpłakały a jedna nawet przestała srać za przystankiem
Komentarz usunięty przez moderatora
@kiszczak: Wreszcie coś nowego( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora