Aktywne Wpisy
Edenes 0
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że

źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
Anck-Su-Namun +194
Ludzie piszący że postawa Lewego jest słaba, weźcie jebnijcie łbem o ścianę xXD gościu k---a flaki wypruwał na to żeby ta reprezentacja coś znaczyła w Europie, na swoich plecach wprowadził kadrę na 3 wielkie turnieje, a ten glupi wsiur zabiera mu opaskę kapitańską, bo Lewy nie pojawił się na mecz z Finlandią, j---ć Probierza i tego frajera Kulesze, ludzie którzy mówią że Lewy przeszkadza ostatnio w kadrze, wam się k---a oczy otworzą
Proste. W tym kraju każdy problem da się rozwiązać nałożeniem haraczu. Nie ma dla nas ratunku. Kurtyna...
#polska #demografia #bykowe #podatki #dzieci
@60groszyzawpis: uuu podatek katastralny krytykujesz deweloperuchu jeden? A może mieszkanie po babci odziedziczyłeś bananowy gnojku?
@60groszyzawpis: no nie, alimenciarzy i unikających płacenia podatków się puszkuje...
Komentarz usunięty przez moderatora
- Ktoś nie chce dzieci
- Ktoś nie nadaje się na rodzica
- Kogoś nie stać na posiadanie
- zwiększenie kwoty wolnej od podatku dla rodziców
- wiek emerytalny -2 lata co każde dziecko lub od 60 lat (standardowo 65 lat) dla matek
- darmowa komunikacja miejska
- darmowe studia państwowe w trybie zaocznym
@60groszyzawpis: napisz to samo pod wpisem micka o katasterze to albo ci usunie komentarz albo cię komuchy zakrzyczą
Dla kobiet:
1 dziecko = 1 rok wcześniej na emeryturę
Do tego skończyć z tymi parytetami oraz gównostudiami, kiedyś facet pracował i go było stać by kobieta nie musiała pracować i by zajmować się gromadką dzieci oraz domem
Nie, to nie jest zdrowy rozsądek. Dlaczego uważasz, że jest?