Wpis z mikrobloga

@Promilus: W Danii wycofali już nawet J&J, tylko Polaczki tym gównem będą się szczepić, byle się zaszczepić XD

@Chuseok: W Białymstoku 1300/3500, we Wrocławiu zostało 1500 dawek i w niedziele wystarczyła godzina czekania, by się zaszczepić, bo w sobotę wszyscy przyszli. Nie powiedziałbym.
  • Odpowiedz
@Promilus: wycofują JJ bo wykorzystali więcej dawek podczas majowki niż bylo w planie. Osoby zapisane na JJ będą miały proponowane inne firmy, chyba że dojedzie jakas dostawa. Raczek szykuje się bałagan
  • Odpowiedz
@Promilus: Potwierdzam byłem jakoś o 12 równo. Byłem 8 w kolejce rocznik 00 ale wypełniłem w styczniu chęć szczepienia i dziś dostałem skierowanie. Czekałem 15 min max. Jedna dawka i z głowy
  • Odpowiedz
@Gunnersaurus: Moja różowa mogła się rejestrować od wtorku bo miała już e-skierowanie. Zapisała się na termin ale stwierdziła, że skoro jest przedłużona akcja z JJ to lepiej jedną dawkę i mieć z bani. Poszła i powiedzieli jej, że niestety bo szczepią tylko 30+. Chwilę później był tam szwagier, który ma równo 30 lat i zaszczepił się od ręki. Także jak masz 30+ to grzej śmiało.
  • Odpowiedz