Aktywne Wpisy
Makavlani +34
Myśleliście, że już widzieliście jaką karma potrafi być suką? To mało widzieliście. Otóż nieodżałowany bolszewik, który kilka dni temu skończył w brzuchu rybki jako przystawka, nabijał się z Ukraińców po zalaniu terenów na Chersońszczyźnie. Ironicznie pytał, czy wolni Ukraińcy potrafią pływać czy podobne #!$%@?. Zresztą sami zobaczcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wojna #ukraina #rosja
#wojna #ukraina #rosja
Co byście zrobili na moim miejscu?
Rozstałam się dzisiaj z chłopakiem (ponad trzy lata stażu).
Debil w czwartek wybrał się z kolegami na spływ kajakowy. Uchlał się, w ciągu godziny cztery razy wywalił kajak i w ten sposób stracił wszystko, co miał przy sobie (telefon, karta, dowód, klucze do domu).
Afera była o to, że ja w piątek miałam jechać do rodziców, on miał grać koncert, a w domu jeden komplet kluczy.
Rozstałam się dzisiaj z chłopakiem (ponad trzy lata stażu).
Debil w czwartek wybrał się z kolegami na spływ kajakowy. Uchlał się, w ciągu godziny cztery razy wywalił kajak i w ten sposób stracił wszystko, co miał przy sobie (telefon, karta, dowód, klucze do domu).
Afera była o to, że ja w piątek miałam jechać do rodziców, on miał grać koncert, a w domu jeden komplet kluczy.
Anders Behring Breivik - 2 zamachy terrorystyczne, 77 zabitych - 21 lat więzienia
Mariusz Trynkiewicz - Morderstwo 4 chłopców, zapędy pedofilskie - 25 lat więzienia
Jakiś 21 latek który ścigał się nowym samochodem i nieumyślnie zabił 2 osoby? - 24 lata więzienia XD
Sprawiedliwość xD
#usa #bekazpodludzi #heheszki
"...odpowiada nie za spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym, ale za zabójstwo drogowe. Według prokuratora sprawca umyślnie naruszył zasady bezpieczeństwa w ruchu lądowym „całkowicie je ignorując”, przyśpieszając po każdym ruszeniu ze świateł.
...Prokuratura Rejonowa Warszawa-Żoliborz uznała, że Krystian O. jadąc w taki sposób w rejonie przejścia dla pieszych musiał przewidywać możliwość zabicia człowieka
Sprawa tego gościa jest trudna, aczkolwiek ciężko mówić o nieumyślnym spowodowaniu śmierci. Skoro on ma 21 lat to chyba można założyć, że zna podstawy fizyki i zasady bezpieczeństwa w ruchu drogowym. 160 km/h i ściganie się po mieście to prawie gwarantowane zabicie jakiegoś przechodnia na miejscu, to nie jest 13 latek, który
@GFOzon: To teraz każde zabójstwo z bronią to będzie "wypadek podczas czyszczenia broni" itp. XD
a niektórzy czapa. Biorąc pod uwagę, że to były czasy wojny, gdzie z ludzi wyłażą najgorsze instynkty - niespecjalnie dziwi.
I myślisz że po 22 latach wyjdzie? Dobre...
Koncertowo #!$%@? transformacja systemu prawnego.
@GFOzon: Breivik dostał 21 lat z możliwością nieograniczonego przedłużenia wyroku, jeśli nadal będzie uznawany za zagrożenie dla społeczeństwa, bo w NO to max co może dostać, a szatan z Piotrkowa dostał zamianę krzesła na 25 lat
@GFOzon: nieumyślnie to możesz kichnąć na swojego kolegę, a nie #!$%@?ć 160km/h przez miasto.
@cookiemonster26: Dziękuję Ci za piękne wytłumaczenie imbecylom umyślność tego zachowania oraz idąc o krok dalej - dlaczego kierowca dopuścił się zabójstwa w tym przypadku. Nawet małpa z IQ