Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Gollumus_Maximmus Mam ja ponad pół roku i póki co to zmieniam tylko opony tył, leje paliwo i zmieniam olej gdzieś co 7-8k. Używam jako Daily ale niedawno się przeprowadziłem i mam 5km do pracy więc aż tak mocno nie boli tankowanie, bo wcześniej 400 euro na miesiąc mi szło. Wszyscy mi odradzali kupno prawie pelnoletniej zetki a na razie nie mam co narzekać
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@Gollumus_Maximmus Ostatnio jechałem do Zandvoort to przy jeździe 120km/h spalanie wyszło mi z 11-12l. W normalnym trybie jak jeżdżę do pracy i na zakupy to z 16-17l a jak kręcę sobie bączki to potrafi w 30min pół baku wypić xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@EnderWiggin na gwincie, poliuretanach jest dosyć sztywno. Szpera i sprzęgło obite w kevlar dużo frajdy daje. Aż w szoku jestem ile kopów to sprzęgło już wytrzymało i dalej klei.
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@EnderWiggin na suchym staram się rzadko upalać bo opony zjada zetka ale czasami jest taki dzień, że trzeba xD Nic tak nie poprawia humoru jak kręcęnie baczkow na parkingu dla tirów
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Mileniusz No tu na południu dużo jest miast turystycznych. Mówią, że Valkenburg to holenderskie Zakopane. Najlepsze jest to, że wszystko tak na prawdę jest w promieniu 15km od Maastricht.
  • Odpowiedz