Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 38
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Dzień doberek, pora się ruszyć bo już 07:02:02, Piątek, 30 kwietnia 2021. Imieniny: Mariana, Donaty, Tamary. Słońce wstało dziś o 05:10. Będzie oświecało nas 15 godzin i 5 minut, w zenicie znajdzie się o 12:43 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:16. Ciemna noc zapadnie o 21:54, ale gwiazd można wypatrywać od 20:58.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Dzień doberek, pora ...
  • 24
@micke: @joolekk: @Dioddy: @wynalazek_one: @Sikorka2017: @TomTailor100 @omi-omi @bolorollo @shitty_support @hansim33 @wejszlo @dziesion @algus @Jurgen_Van_Beethoven i reszta ferajny, której nie ma na mojej tagliście...

...witajcie!

Mam szczerą nadzieję, że wyspaliście się tak samo jak ja. W #pracbaza dzisiaj mam ogromne natchnienie i poogarniałem dużą część papierów, które miałem do ogarnięcia przez cały dzień. Pogoda jest mega! Rano siadła rosa, słońce lekko przebija się zza chmur, jest ciepło i
Pobierz l.....b - @micke: @joolekk: @Dioddy: @wynalazekone: @Sikorka2017: @TomTailor100 @omi-...
źródło: comment_16197637761JBQ5qNYtCTyNQE81OscPW.gif
Hej hej. Widzę że sporo osób się dzisiaj wyspało. U mnie też dobrze, wyspany, ale to nie znaczy że jeszcze bym sobie poleżał. Niestety do tyrki trzeba było iść, dzieciaka do żłobka zawieźć, starsza na szczęście nocuje do soboty u koleżanki. Tak więc trochę luźniej w domu i można odpocząć trochę.

2 dni temu poobcinalem wszystkie szczyty w moich paprykach i tak wczoraj wieczorem po piwku na nie patrzyłem i zastanawiałem się
Dzień dobry

@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo  @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem @Mosiondz @Pshemeck @lenythenub

Będzie akcja porządkowania ziół w doniczce. Jak już część się zjadło, część uschło, to można myśleć o porządkach i zajęciu się tym, jak należy xD No i ukorzenienie sansy można uznać za zakończone i chcę dać
@micke: @TomTailor100 @Sikorka2017: @Wejszlo: @wynalazek_one @Dioddy @Pjotsze @Dziesion: @buczubuczu @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo: : @AllGoesWrong: @slabehaslo: @shitty_support: @petla_sprzezenia: @omi-omi: @mobutu2: @Dddkop: @algus: @Hansim33: @nie_mowie_po_kociemu: @Glupiii: @piupiulaserem: @lenythenub
@Mosiondz: Dzień dobry, wziąłem dzisiaj urlop by mieć dłuższy weekend. Pogoda widzę średnia, ale coś sie wymyśli na tą majówkę. Miłego dnia! ( ͡° ͜ʖ
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo  @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem @Mosiondz

Marynata do karkówki gotowa. Jest obledna:-D

- sos bbq chipotle roleski (cała butelka)
- ketchup pudliszki łagodny (pół opakowania)
- cztery ząbki czosnku
- cztery łyżki miodu
- zioła prowansalskie
- tymianek
- papryka czerwona słodka
- papryka wędzona
-
Pobierz l.....b - @micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksiezni...
źródło: comment_1619804454MqHxwAcD1Xxd6Vjg7eUHbY.jpg
@shitty_support w Biedrze. W Centrum i w Tesco nie było o dziwo.
@bolorollo faktycznie tego miodu nie pozalowalem, ale koniec koncow wleci tu chyba jeszcze trochę karkówki bo znalazłem w zamrażarce, więc rozejdzie się:)
Jeśli chodzi o Kotlina, to nie przepadam. Pikantny jest dla mnie jeszcze całkiem całkiem Ale łagodny to już w ogolw dla mnie jest jakiś dziwny. Chyba, ze coś się zmieniło.