Dzień doberek, pora się ruszyć bo już 07:02:02, Piątek, 30 kwietnia 2021. Imieniny: Mariana, Donaty, Tamary. Słońce wstało dziś o 05:10. Będzie oświecało nas 15 godzin i 5 minut, w zenicie znajdzie się o 12:43 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:16. Ciemna noc zapadnie o 21:54, ale gwiazd można wypatrywać od 20:58.
Cześć! Ale fajnie tak wstać razem z pierworodnym i nie robić nic. Za chwilę śniadanie i do szkoły, następnie ja do golibrody. Pysznej kawy i Smaczności samych. Miłego dnia. Hej! Dzisiaj kawał dobrego reggae 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
Siemanko, piątek wita nas słońcem na niebie. W końcu dobra wiadomośc, po majówce już normalnie do pracy idę a nie na HO. A teraz siadam z kawą i lecę dalej z czytaniem dokumentacjii. Miłego dnia!
Mam szczerą nadzieję, że wyspaliście się tak samo jak ja. W #pracbaza dzisiaj mam ogromne natchnienie i poogarniałem dużą część papierów, które miałem do ogarnięcia przez cały dzień. Pogoda jest mega! Rano siadła rosa, słońce lekko przebija się zza chmur, jest ciepło i
Hej hej. Widzę że sporo osób się dzisiaj wyspało. U mnie też dobrze, wyspany, ale to nie znaczy że jeszcze bym sobie poleżał. Niestety do tyrki trzeba było iść, dzieciaka do żłobka zawieźć, starsza na szczęście nocuje do soboty u koleżanki. Tak więc trochę luźniej w domu i można odpocząć trochę.
2 dni temu poobcinalem wszystkie szczyty w moich paprykach i tak wczoraj wieczorem po piwku na nie patrzyłem i zastanawiałem się
Będzie akcja porządkowania ziół w doniczce. Jak już część się zjadło, część uschło, to można myśleć o porządkach i zajęciu się tym, jak należy xD No i ukorzenienie sansy można uznać za zakończone i chcę dać
@shitty_support w Biedrze. W Centrum i w Tesco nie było o dziwo. @bolorollo faktycznie tego miodu nie pozalowalem, ale koniec koncow wleci tu chyba jeszcze trochę karkówki bo znalazłem w zamrażarce, więc rozejdzie się:) Jeśli chodzi o Kotlina, to nie przepadam. Pikantny jest dla mnie jeszcze całkiem całkiem Ale łagodny to już w ogolw dla mnie jest jakiś dziwny. Chyba, ze coś się zmieniło.
Dzień doberek, pora się ruszyć bo już 07:02:02, Piątek, 30 kwietnia 2021. Imieniny: Mariana, Donaty, Tamary. Słońce wstało dziś o 05:10. Będzie oświecało nas 15 godzin i 5 minut, w zenicie znajdzie się o 12:43 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:16. Ciemna noc zapadnie o 21:54, ale gwiazd można wypatrywać od 20:58.
I ktokolwiek tu zajrzy::
A kuku :) pierwsza na liście :p
Życzę Wam piątku takiego, jakiego najbardziej na świecie lubicie.
czas na kawę!
Cześć!
Ale fajnie tak wstać razem z pierworodnym i nie robić nic.
Za chwilę śniadanie i do szkoły, następnie ja do golibrody.
Pysznej kawy i Smaczności samych. Miłego dnia. Hej!
Dzisiaj kawał dobrego reggae 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Siemanko, piątek wita nas słońcem na niebie. W końcu dobra wiadomośc, po majówce już normalnie do pracy idę a nie na HO. A teraz siadam z kawą i lecę dalej z czytaniem dokumentacjii. Miłego dnia!
...witajcie!
Mam szczerą nadzieję, że wyspaliście się tak samo jak ja. W #pracbaza dzisiaj mam ogromne natchnienie i poogarniałem dużą część papierów, które miałem do ogarnięcia przez cały dzień. Pogoda jest mega! Rano siadła rosa, słońce lekko przebija się zza chmur, jest ciepło i
2 dni temu poobcinalem wszystkie szczyty w moich paprykach i tak wczoraj wieczorem po piwku na nie patrzyłem i zastanawiałem się
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem @Mosiondz @Pshemeck @lenythenub
Będzie akcja porządkowania ziół w doniczce. Jak już część się zjadło, część uschło, to można myśleć o porządkach i zajęciu się tym, jak należy xD No i ukorzenienie sansy można uznać za zakończone i chcę dać
@Mosiondz: Dzień dobry, wziąłem dzisiaj urlop by mieć dłuższy weekend. Pogoda widzę średnia, ale coś sie wymyśli na tą majówkę. Miłego dnia! ( ͡° ͜ʖ
Dzień dobry (。◕‿‿◕。)
Marynata do karkówki gotowa. Jest obledna:-D
- sos bbq chipotle roleski (cała butelka)
- ketchup pudliszki łagodny (pół opakowania)
- cztery ząbki czosnku
- cztery łyżki miodu
- zioła prowansalskie
- tymianek
- papryka czerwona słodka
- papryka wędzona
-
@bolorollo faktycznie tego miodu nie pozalowalem, ale koniec koncow wleci tu chyba jeszcze trochę karkówki bo znalazłem w zamrażarce, więc rozejdzie się:)
Jeśli chodzi o Kotlina, to nie przepadam. Pikantny jest dla mnie jeszcze całkiem całkiem Ale łagodny to już w ogolw dla mnie jest jakiś dziwny. Chyba, ze coś się zmieniło.