Aktywne Wpisy
bigbuck +170
#samochody #motoryzacja
Rzadko kiedy jeżdżę po autostradach. Przeważnie na lotnisko i z powrotem.
Zawsze było to bardzo stresujące bo albo jedzie się z tirami na prawym pasie albo walka na lewym z szybszymi.
Wczoraj przejechałem kilkaset km po A1.
Jakie to było cudowne doświadczenie po którym nie byłem zmęczony stresem i nerwami.
Odcinkowe pomiary prędkości powinny objąć wszystkie autostrady, drogi szybkiego ruchu i jak największą ilość km dróg
Rzadko kiedy jeżdżę po autostradach. Przeważnie na lotnisko i z powrotem.
Zawsze było to bardzo stresujące bo albo jedzie się z tirami na prawym pasie albo walka na lewym z szybszymi.
Wczoraj przejechałem kilkaset km po A1.
Jakie to było cudowne doświadczenie po którym nie byłem zmęczony stresem i nerwami.
Odcinkowe pomiary prędkości powinny objąć wszystkie autostrady, drogi szybkiego ruchu i jak największą ilość km dróg

gbsh +51
Z perspektywy czasu jaranie się Dacią Duster nie robi już wrażenia ( ͡º ͜ʖ͡º) #motoryzacja #chinskiecuda #samochody
źródło: 2026-06-15_10-22-58
Pobierz

biedronka i inne dyskonty?
magazyn rossmann? Łódź, ew. Zgierz
Corning, Amazon, itp. dziękuję
#lodz #l-------a #pracbaza
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: to już chyba się lepiej prostytucją zająć, lepsza kasa i mniejsza utrata godności
Chociaż jak robił w budowlance to może mieć problem z tym że trzeba być trzeźwym non stop, ale na zwykłym busie w międzynarodówce przy pracy 2/1 (14 dni w trasie tydzień w domu) bez doświadczenia dostanie na początek gdzieś 4000zł do ręki, później pewnie koło 5000.
Prawko musi być, reszta do ogarnięcia.
Za 500zł + 182zl egzamin udt robisz papiery na wózki widłowe. Biorą wszędzie bez doświadczenia,
źródło: comment_1619771004KGRyfUnTlqnu2C8QWgtFVh.jpg
PobierzPowiem tak. Jak jesteś dobrym pracownikiem, to sami będą Cię pchali wyżej - Jak chcesz nygusować to zostaniesz na najniższym szczeblu, ale nie mówię nic odkrwczego - Tak jest wszędzie.
Minusy? Praca na 3
Komentarz usunięty przez autora
Koparka? @NaglyAtakGlazurnika:
Podoba mi się. Widłaka podajesz jako równie dobrą alternatywę? Półtora koła damy radę ;)
@Czill23: co myślisz? Wolałbyś koparkę czy widłaka?
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: w sumie możnaby. A co robi taki policjant świeżak? Od razu łapać złodzieji w marketach i dawać mandaty za brak maseczki? Czy da się w miarę ustać z podniesionym, chociaż trochę, czołem?
@PanNieznanypl:
Kryptowaluty też są modne ostatnio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na koparce podałem ceny już po podatku do rączki które najczesciej powtarzają się u mnie w mieście. Na budowach prawie wszystkie koparki robią stały grafik w dzień. Mało budów robi nocki. Lżejsza praca, choć głośniejsza. Prawko kat B mocno ułatwi ci znalezienie pracy na koparce. W rok zarobisz dość kasy w jednej firmie od