Aktywne Wpisy
Lujdziarski +210
Ostatni raz alkohol piłem w lipcu tamtego roku xD a przez 2 lata wypiłem łącznie 5 piw i 3 drinki, tak trzeba żyć. A moja abstynencja wzięła się z tego, że wychowywałem się w domu w którym żył olkoholik.
Von_Kaevum +503
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
biedronka i inne dyskonty?
magazyn rossmann? Łódź, ew. Zgierz
Corning, Amazon, itp. dziękuję
#lodz ##!$%@? #pracbaza
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: to już chyba się lepiej prostytucją zająć, lepsza kasa i mniejsza utrata godności
Chociaż jak robił w budowlance to może mieć problem z tym że trzeba być trzeźwym non stop, ale na zwykłym busie w międzynarodówce przy pracy 2/1 (14 dni w trasie tydzień w domu) bez doświadczenia dostanie na początek gdzieś 4000zł do ręki, później pewnie koło 5000.
Prawko musi być, reszta do ogarnięcia.
Za 500zł + 182zl egzamin udt robisz papiery na wózki widłowe. Biorą wszędzie bez doświadczenia, same
Powiem tak. Jak jesteś dobrym pracownikiem, to sami będą Cię pchali wyżej - Jak chcesz nygusować to zostaniesz na najniższym szczeblu, ale nie mówię nic odkrwczego - Tak jest wszędzie.
Minusy? Praca na 3
Komentarz usunięty przez autora
Koparka? @NaglyAtakGlazurnika:
Podoba mi się. Widłaka podajesz jako równie dobrą alternatywę? Półtora koła damy radę ;)
@Czill23: co myślisz? Wolałbyś koparkę czy widłaka?
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: w sumie możnaby. A co robi taki policjant świeżak? Od razu łapać złodzieji w marketach i dawać mandaty za brak maseczki? Czy da się w miarę ustać z podniesionym, chociaż trochę, czołem?
@PanNieznanypl: nigdy w życiu nie
Kryptowaluty też są modne ostatnio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na koparce podałem ceny już po podatku do rączki które najczesciej powtarzają się u mnie w mieście. Na budowach prawie wszystkie koparki robią stały grafik w dzień. Mało budów robi nocki. Lżejsza praca, choć głośniejsza. Prawko kat B mocno ułatwi ci znalezienie pracy na koparce. W rok zarobisz dość kasy w jednej firmie od poniedziałku