Wpis z mikrobloga

#praca jaka bez żadnego doświadczenia jest najlepiej płatna?
biedronka i inne dyskonty?
magazyn rossmann? Łódź, ew. Zgierz
Corning, Amazon, itp. dziękuję
#lodz #l-------a #pracbaza
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@deadIift: szukaj pod hasłami: produkcja, pracownik produkcji, pomocnik magazyniera, pakowacz, pakowanie, kompletowanie zamówień albo praca w sklepie typu Lidl, biedronka. Ew. Wykładanie towaru (merchandiser)
  • Odpowiedz
@ssehflodur: przejrzałem olx i grupy fb na tydzień wstecz, wiem jakie są oferty, ale prawie wszędzie forma zatrudnienia jest tajna, tak samo wynagrodzenie.
Może ktoś na wykopie niedawno sam był w podobnej sytuacji i obczaił, że np. najlepiej płaci Biedronka 4000, potem Rossmann 3999, potem Lidl 3888 etc.
małe januszexy to max 20zł i to na czarno
  • Odpowiedz
Nie wiem jakie sa w danych miastach. Ale zazywczaj chyba 2800 na pierwsze 3 miesiace, a potem w gore (umowa o prace). W kazdym razie lekka praca chyba xD
  • Odpowiedz
@deadIift: 20 zł brutto umowa zlecenie na 3 pierwsze miesiace to nie tak zle, jak przeglądalem to jest sporo takich ofert, na czarno nie widzialem. W sklepie wiecej nie dostaniesz a w takiej biedronce zapieprz jest ostry
  • Odpowiedz
@deadIift: Jak umiesz naprawiać rzeczy w domu to choć po lepszych osiedlach i pytaj po kolei od drzwi do drzwi czy nie potrzeba czegoś naprawić/ mały remont. Jak naprawisz spłuczkę i klamkę nawet 150 zł możesz wziąć a teraz rzadko ktoś to umie ogarnąć plus "fachowcy" nie biorą gownorobot i oby ci dobrze z oczu patrzyło bo i inaczej cię do mieszkania nie wpuszcza. Jako pomysłodawca biorę 20%( ͡°
  • Odpowiedz
@Imod: to zes wymyslil xDDD jakby mi ktos zapukal do drzwi i pytal czy trzeba cos naprawic to bym je szybciej zamknal niz by zdazyl skonczyc zdanie.
  • Odpowiedz
xD poza tym co cie wzielo ja szukanie pracy
@Mariusz_Drugi: to nie dla mnie. Kuzyn mi się zwalił na łeb i "szuka" pracy. [ @Imod: ] Ogólnie to on całe życie remonty, wykończenia. Teraz nie może w klęczkach robić, kolana ma r-----------e, mówi że tak go boli, jakby k---a tysiąc igieł mu się wbijało. A on głównie łazienki robił w starej ekipie.
No coś n-----------ł, kłamie mi że od grania w piłę xd
Mam dostęp do boscha 18brutto ponad na godzine
@Mariusz_Drugi: za daleko. Teraz jest spłukany to mieszka u mnie na samym końcu miasta, prawie Helenówek.
Teraz ogarnia podwórko, dam mu jeszcze majówkę i musi mieć czas, żeby u mnie porobić, a nie
  • Odpowiedz
@deadIift: weź nie pracuj za minimalna serio, jedz do Hansa na 3 miechy, pracuj z nadgodzinami, przez 3 miechy zarobisz tyle samo co tutaj byś zarobił przez cały rok, różnica jest taka, że wrócisz sobie po 3 miechach i resztę roku będziesz leżał a tak będziesz wstawał na 3 zmiany i użerał się za minimalna
  • Odpowiedz