Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +218
Przed Wami kolejne #rozdajo, ponownie z motywem sportowym (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
thorgoth +76
Sopot mistrzem Polski. Dzietność w wysokości 0,69, najniższa w kraju, blisko najniższej w Europie. Owacje, oklaski, medale dla Sopotu.
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
biedronka i inne dyskonty?
magazyn rossmann? Łódź, ew. Zgierz
Corning, Amazon, itp. dziękuję
#lodz #l-------a #pracbaza
Może ktoś na wykopie niedawno sam był w podobnej sytuacji i obczaił, że np. najlepiej płaci Biedronka 4000, potem Rossmann 3999, potem Lidl 3888 etc.
małe januszexy to max 20zł i to na czarno
@troton2020: kiedy minimalna, a kiedy i za co +200?
Komentarz usunięty przez autora
@Wuja_Patryk: a faktycznie, bodajże do Shella blisko szukają.
Na co trzeba się przygotować? ;]
p---------a
@Mariusz_Drugi: to nie dla mnie. Kuzyn mi się zwalił na łeb i "szuka" pracy. [ @Imod: ] Ogólnie to on całe życie remonty, wykończenia. Teraz nie może w klęczkach robić, kolana ma r-----------e, mówi że tak go boli, jakby k---a tysiąc igieł mu się wbijało. A on głównie łazienki robił w starej ekipie.
No coś n-----------ł, kłamie mi że od grania w piłę xd
Mam dostęp do boscha 18brutto ponad na godzine
@Mariusz_Drugi: za daleko. Teraz jest spłukany to mieszka u mnie na samym końcu miasta, prawie Helenówek.
Teraz ogarnia podwórko, dam mu jeszcze majówkę i musi mieć czas, żeby u mnie porobić, a nie