Wpis z mikrobloga

@KrzysztofMickiewicz: G---o w zasadzie z tej rozmowy wynika. Ani Gonciarz jakoś szczególnie nie bronił swojego zdania, ani Stanowski, który jedyne co powiedział "moim zdaniem to dyskredytuje całą akcję, bo koleś był przestępcą"

Meanwhile wykopek:

lewacki #cuckold poszedł do programu i zastał tam POTĘŻNEGO STANOWSKIEGO, który w dwie godziny wybił mu #lewactwo z głowy ( ͡°
  • Odpowiedz
@KrzysztofMickiewicz: tak naprawdę podał jeden argument na początku i ja się tu kompletnie zgadzam. To kim był typ nie ma żadnego znaczenia. To mógł być ktokolwiek i sprawa Floyda to była tylko jakaś tam mała iskierka, która padła na beczkę prochu. Mnie tam też rozwala ten cały cyrk ze złotymi trumnami etc. ale uważam, że to po prostu nie ma znaczenia. Sytuacja była już tak napięta, gniew był na tyle
  • Odpowiedz
  • 53
@MilusiMisio wyhodki be like "ooo Gonciarz będzie prawakiem taka chorągiewka". Odpalam klip, normalna rozmowa. Właściwie Gonciarz wychodzi na mniejszego dzbana bo nie wierzy fanatycznie w swoje przekonania i ma wątpliwości.

Jprd co te prawactwo to ja nawet nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KrzysztofMickiewicz: Wykopki chyba nie zdają sobie sprawy, że nie w każdej dyskusji politycznej trzeba kogoś ORAĆ. Tu panowie przedstawili elegancko swoje racje, po części sie zgodzili po części nie i gitara, na tym polega dyskusja. Korwin wam nieironicznie wbił gwóźdź do mózgu
  • Odpowiedz
@KrzysztofMickiewicz: jak dla mnie Gonciarz wykazał się większym rigczem niż 99% skrajnych lewaków czy prawakow. Potrafił przyznać, że ktoś ma rację, a nie on. Rewizja swoich poglądów i to jeszcze publicznie to rzecz nie do przyjęcia w polskim YT i ogólnie polskiej debacie. Stąd też wykopki się tak podniecają, że coś z nim nie tak.
  • Odpowiedz