Aktywne Wpisy
Samotnyyy +5
Hej. Umycie zębów w WC w pracy. Przypał? Mam ortodontę po pracy. Mogę też umyć w samochodzie, wziąłem słoik i wodę. Doradzi ktoś?
#praca #kiciochpyta
#praca #kiciochpyta
Aokx +330
Nie zdradzajcie wrażliwych sekretów swojej dziewczynie lub czegokolwiek co może zostać użyte przeciwko Tobie, nawet jak ona tego nie użyje to będziecie czuli że ma nad wami jakąś przewagę. Kobiety nie traktują zasad poważnie i w razie konfliktu wyciągną wszystkie prywatne brudy.
#logikarozowychpaskow #zwiazki
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Ana Lucia, Eko, Libby, Bernard, Cindy, Goodwin, Nathan
1. Przygody rozbitków z ogona samolotu synchronizują się z wydarzeniami rozbitków z reszty samolotu z następujących odcinków: S01E01, S01E02, S01E03, S01E04, S01E06, S01E09, S01E10, S01E13, S01E14, S01E15, S01E19. Są również pokazane wydarzenia z S02E02 z punktu widzenia osób z ogona.
2. Bernard odebrał transmisję Boone'a (z rozbitego samolotu) 41 dnia na wyspie.
3. Zaraz po uderzeniu ogonem samolotu o wodę słychać jeden z dźwięków który wydaje "Czarny dym"
4. W S05E03 ujawniono, że armia amerykańska odwiedziła wyspę w latach pięćdziesiątych XX wieku. Stąd prawdopodobnie wziął się nóż z napisem "US Army" o którym Ana rozmawiała z Goodwinem.
5. To ostatni odcinek, w którym występuje stacja "Arrow" (tam chowali się rozbitkowie z ogona).
6. Jest to odcinek w którym Maggie Grace po raz ostatni jest wymieniona w napisach początkowych aż do finałowego odcinka 6 sezonu. Oprócz tego jest jeszcze wymieniona w napisach w S02E08 jako gwiazda goscinna.
7. To jedyny odcinek w całym serialu, w którym ani Jack, ani Locke nie pojawiają się (w innych odcinkach pojawiała się przynamniej jedna z tych postaci).
8. To był pierwszy raz, kiedy Matthew Fox i Jorge Garcia się nie pojawili. W związku z tym od tego odcinka nie ma postaci, która pojawiłaby się w każdym odcinku Lost.
9. To pierwszy odcinek, który rozgrywa się w całości na wyspie. To także tylko jeden z dwóch odcinków serialu, w którym wszystkie wydarzenia zostały przedstawione w porządku chronologicznym (drugim jest S06E15).
10. Jest to jeden z odcinków który trwa dłużej niz standardowe 40-42 minuty.
11. Mr Eko spędził 40 dni bez mówienia, tak jak Jezus spędził 40 dni bez jedzenia. Mr Eko znalazł również Biblie w stacji "Arrow".
12. Szklane oko, które Libby znajduje w pudełku, należy najprawdopodobniej do mężczyzny z farmy czyli Mikhaila (S03E11).
@DavyX: wydaje mi się że jeszcze jest wymieniona w odcinku o nikki i paulo