Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +668
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Wypisuje się z tego #!$%@?łka.
#januszex #pracbaza
@roketbany: Taktycznie jak w Normandii, do tego #!$%@? januszowi majoweczke. WSPANIALE. Nie bierz kontroferty chyba ze naprawde zlota. Wtedy wez iiiii szukaj dalej :D
Teraz mam znowu na odwrót, dostałem taką samą kase na start jaką mają ludzie którzy już tam robią po 10 lat. Jako że zostałem uprzedzony żeby się nie wychylać więc sie nikomu nie chwale.
Ogólnie jak chcesz dostać
spokojnie Mireczku, po prostu nie mogłem powstrzymać się od skojarzenia xD