Aktywne Wpisy
lapko +774
Hej. Dzięki za ogromne zainteresowanie serią #polskiepokemony . Dzisiaj mam dla Was kolejny starter i jego ewolucje. Jeszcze w tym tygodniu wrzucę trzeci starter.
#pokemon #rysunek #tworczoscwlasna #chwalesie
#lapkobrazy
Obserwujcie - #polskiepokemony
#pokemon #rysunek #tworczoscwlasna #chwalesie
#lapkobrazy
Obserwujcie - #polskiepokemony
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wołam @Krupier, żeby zobaczył, że miał rację. Rozkład plusów i minusów też pouczający xD
#nieruchomosci
Niestety nie zrobiłem backupu i poszło się #!$%@?ć razem z wgrywaniem nowego roma. (╯︵╰,)
@Howard_Roark: proszę cię? Rozumiem, że była panika i jebło na giełdach konkretnie, ale wieszczenie w ciągu roku spadków na rynku nieruchomości o 50 czy nawet więcej procent? Szanujmy się.
@kiedysniebylembordo: kurde, dopiero teraz zauważyłem, że to @mookie XD
Cały profil i content, który on dodawał to złoto, a z perspektywy czasu nawet platyna. XD
Jak on spamował, niemal codziennie. Teraz już cichutko siedzi, nawet bordo spadło. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nigdzie nie pisałem nic o 50 czy więcej procent. Miałem na myśli "szyderę z każdego kto twierdził, że ceny nie spadną, a popyt będzie duży". Założenie, że popyt i ceny spadną przez większą ilość bezrobotnych i mniejszą pewność przyszłości nie jest było w końcu
To jest turbodzban. Swego czasu też przewidywał, że Tesla jebnie do 100$. XD
@Howard_Roark: Równie "usprawiedliwione" było gadanie, że przez koronawirusa wojsko wyjdzie na ulicę, a w sklepach żarcia zabraknie...
Usprawiedliwione chyba jedynie brakiem wiedzy na temat tego, jak działa świat i chęcią do dramatyzowania... W tym jest problem, że nawet jak nie ma żadnych, najmniejszych racjonalnych przesłanek do czegoś, to ludzie i tak lubią sobie po #!$%@?ć głupoty dla sportu ( ͡° ͜ʖ
@Krupier: No to był rzeczywiście niesamowity dzbanek. Jeden skrin dla przypomnienia xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu