Wpis z mikrobloga

@Polasz: O jakich standardach moralnych bredzisz? Kult nawiedzonej schizofreniczki to jest updaek rozumu i godnosci człowieka. A walka z taką ciemnotą nawet za pomocą śmiesznych obrazków to właśnie jest coś dobrego moralnie.
  • Odpowiedz
@Polasz: Ten powód to chęć życia w nowoczesnym i liberalnym państwie wolnym od katolickiej ciemnoty i propagandy. Bez marnowaniu miliardów rocznie na utrzymanie zboczeńców i pasożytów w sutannach. Ludzie, którzy bronią czarnej stonki działają na szkodę społeczeństwa.
  • Odpowiedz
@Polasz Przykładem nieleczonej schizofrenia są właśnie brednie Panzerfaustyny. A kult takich osób i kłamstwa kościoła to sposób na jeszcze większe ogłupianie społeczeństwa.
Gdzie ja kogoś obrażam? Napisałem prawdę na temat działalności kleru w Polsce. Wiadomo, że wymaganie od nich elementarnej uczciwości jest odbierane przez kościółek jako atak, dlatego należy ludziom uświadamiać pewne sprawy.
  • Odpowiedz
  • 0
@StefanEm muszę Ci powiedzieć że jest to tylko Twoja prawda, nie moja. Nie obrażaj ludzi bo patrzą na Ciebie z politowaniem Miras. Jeśli nie wiesz gdzie obrażasz to do specjalistów zapraszam.
  • Odpowiedz
@Polasz Wiadomo że do matołków z krzyżem zamiast mózgu nic nie dotrze i zawsze brednie głoszone przez klechę bez wykształcenia będą prawdą objawioną, niezależnie od od faktów i stanu faktycznego. Z politowaniem to można patrzeć na ludzi, którzy obrażają się na memy i bezmyślnie wierzą w zabobony i bajki.
  • Odpowiedz