Aktywne Wpisy
Marcinnx +192
Oliwer Wdowik truchta na 100m + wywiad
MIRROR
#paryz2024 #paryz2024gif
Przyjechałem aby się tym bawić, cieszyć
MIRROR
#paryz2024 #paryz2024gif
Skopiuj link
Skopiuj linkPrzyjechałem aby się tym bawić, cieszyć
Wykop.pl
Jak zejdziesz poniżej to masz tylko większy deficyt kaloryczny, który organizm dopełnia spalając najpierw cukry, a jak się skończą to rozkaładając tłuszcz na cukry. Trzeba tylko uważać żeby nie zejść powyżej deficytu jaki organizm jest w stanie zniwelować ze spalania.
Komentarz usunięty przez autora
@Jebecca: masz swoją odpowiedź czemu tak wolno chudniesz pod koniec.
@Jebecca: pokaż mi tych dietetyków, co mówią, że na końcu redukcji powinno szybko lecieć.
przewija się tempo chudnięcia 1% masy ciała albo 0.5-1kg tygodniowo. A ja nie jestem na końcu redukcji tylko na samym początku, po prostu nie mam dużo do zrzucenia.
@Jebecca: tak jest, jeżeli ktoś waży normalnie za dużo, dużo dziewczyn uważa się za grube bo nie posiadają żadnych mięśni i są skinyfat na brzuchu udach. Te wszystkie porady i 0.5-1% (przy 100kg to 0.5kg do 1kg, przy twoich 50 to 250gram do maks 500gram [więcej to ja wody na raz wypijam]) to prawda ale działa to przy większych wagach i
A z tłuszczami to się zgadzam, i wiele lat mi zajęło żeby to zrozumieć. Teraz utrzymuje na poziomie 30% ale pamietam ze lata temu byłam na diecie 80%węgli i po 10% białka i tłuszczy (wegańskiej) i jeszcze wierzyłam że to zdrowe (⌐ ͡■ ͜