Wpis z mikrobloga

Szczur rano na gniocie mówił, że była fanka z synkiem, życzenia mu złożyła i ciasteczka dała.. MADKA ma ładnie pod kopułą by dziecko targać ze sobą, a gówniarz zamiast siedzieć w szkole czy tam e elekcjach to siedzi u starego niedorozwiniętego, nacpanego n-------a
#kononowicz #patostreamy
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KamyQ: dalrm im dwa święte obrazki i rogaliki domowe i wystarczyło. Porozmawialiśmy kulturalnie na podwórku. Nir widze w tym powodu do wstydu, pognani zostają jedynie ci, którzy im dokuczają. Nie boję sie hejtu, bo nie mam sie czym przyjmować. Wiele ludzi zazdroci mi po prostu, ze mam dobre podejscie do nich i moge posłuchać mitomanii na zywo. I zdjecia tez z nimi zrobilem sobie za darmo.
  • Odpowiedz
@jacek-haras: Widać że jesteś deczko upośledzony intelektualnie więc ci wytłumaczę. To, że oglądasz jakichś kretynów w necie to nie powód żeby do nich jeździć przez pół polski i składać hołd. Rozumiemy?
  • Odpowiedz
@Zdziszko: Nie tłumacz, nie ma szans zrozumiec. Ojca zagubionego tam znalazl czy ki c*uj? Z kolei ja tego nie rozumiem po co sie tam jedzie wiecej niz raz, bo pojedynczy wypad to mozna podciagnac pod ciekawosc.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz