Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Polanin: mam MacLean MC-763. Kupiłem bo jako jedyny model, jaki znalazłem, daje się regulować do minimalnie 1m szerokości. Bardzo stabilne i ciężkie (33 kilo, kurier nie chciał wnieść). Blat robiłem sam ze sklejki. Minusem jest zawieszający się układ regulacji ale radzę sobie z tym oddzielnym resetem przez listwę zasilającą.
  • Odpowiedz
@cinqq: Dzięki za propozycję. Będę miał na uwadze zawieszanie się.

polecam jeśli dużo pracujesz przy biurku

@laquilat: Jakoś straszenie dużo to może nie, ale parę godzin dziennie zdarza się posiedzieć i czasem bym zmienił pozycję.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Polanin: dzięki Tobie właśnie wszedłem na Ceneo i ktoś napisał komentarz że to zawieszanie się to feature chyba i jak przytrzymam palcem na panelu to się wybudza XD dzięki mireczku! Odwołuje zawieszanie XD
  • Odpowiedz
@Polanin: ja kupowałem środkowy stelaż z blatem od nich: https://fly-desk.com/
Chciałem mieć programowane wysokości, bo mam skos na poddaszu pod biurkiem i nie martwię się że uderzę w niego monitorem podczas podnoszenia. Poza tym, rzeczy jak czas podnoszenia/opuszczania czy hałas są całkowicie bez znaczenia.
  • Odpowiedz
@Polanin: oni maja trzy warianty stelaży: basic, normal i premium. Mówiąc środkowy miałem na myśli stelaż. Blat mam podstawowy, nie bambusowy. Kupiłem stelaż normal tylko dlatego ze basic nie miał programowalnej wysokości.
  • Odpowiedz