Aktywne Wpisy
teslamodels +46
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
Runaway28 +31
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ludzie umierają i idą do piekła/nieba, zgodnie ze swoim sumieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No bo co się
Tego w sumie już dożyłeś, obecnie wydłuża się życie człowieka na ile się da, co prawda spora część z tych ludzi nawet nie jest świadoma że żyje, ale jednak xD
@KubaGold22 czyli to, że chcesz żeby tak było jest dla Ciebie wystarczającym powodem, by wierzyć, że tak faktycznie jest. No nieźle xD
@macan: to odpowiedz sobie na pytanie, czy przed narodzinami też czułeś brak posiadania świadomości? Nie. No właśnie dlatego ten strach jest bez sensu.
@Chemical_Brother: ależ jesteś naiwny jeżeli tak uważasz. KAŻDY się boi. Nawet religijne bajeczki nie są w stanie zapewnić spokoju.
Np poprawna i prawidlowa komunikacja.
Zadanie pierwsze:
Co w zdaniu „coś ala jak w parku jurajskim” nie ma sensu?
@limitless93: spoko, wystarczy zdać sobie sprawę że i tak nie byłoby Cię stać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@limitless93: Tego to mam nadzieję że nie dożyję. Przecież to będzie namiastka piekła, bo zawsze się znajdą sqrwysyny, którzy wykorzystają to do torturowania ludzi przez o wieeeele dłuższy czas, niż trwa życie.
Albo za dużo się naoglądałem Black Mirror xD