Napisała do mnie kumpela, raz na jakiś czas se gadamy. No i mówi, że zostawiła faceta, bo #!$%@?ęty, ale do niego napisała teraz, a on jej nie odpisuje XD I jeszcze pytanie "co ze mną nie tak"
Ja jako prawilna morda, zapytałem się czy mam jej powiedzie szczerze, na co się zgodziła.
No to jej napisałem, że w sumie jest średnia z wyglądu, ma patusiarskie tatuaże, wykształcenie z #!$%@? i brak perspektyw i że gdyby była facetem, to by kobiety na nią uwagi nie zwracały.
@sliti666: czyli że Ci już nic nie odpisała? ( ͡°͜ʖ͡°) Ale szanuję postawę, bo niektóre różowe sobie przypominają o naszej obecności, jak nie mają z kim pogadać po zerwaniu i liczą na tampon emocjonalny.
@dzbanerski: Odpisała( ͡°͜ʖ͡°) Powiedziała, że nienawidzę kobiet, mam małego penisa i mi pojechała po jakiś tam wadach oraz, że jak śmiem oceniać drugą osobę przez pryzmat pracy jaką wykonuje XD Później mi napisała, że nie chce ze mną już nigdy gadać xd
No to jej napisałem, że w sumie jest średnia z wyglądu, ma patusiarskie tatuaże, wykształcenie z #!$%@? i brak perspektyw i że gdyby była facetem, to by kobiety na nią uwagi nie zwracały.
@sliti666: a za parę dni będzie ją można spotkać na różnych portalach randkowym z opisem "SZCZEROŚĆ JEST DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZA, LEPSZA GORZKA PRAWDA NIŻ SŁODKIE KŁAMSTWA" ( ͡°͜ʖ͡°)
@sliti666: Musisz mieć zajebiście silny charakter, że jej tak napisałeś i od razu odpaliłeś Mirko, żeby się tym pochwalić przed armią sfrustrowanych seksualnie 16-latków xD
Napisała do mnie kumpela, raz na jakiś czas se gadamy. No i mówi, że zostawiła faceta, bo #!$%@?ęty, ale do niego napisała teraz, a on jej nie odpisuje XD I jeszcze pytanie "co ze mną nie tak"
Ja jako prawilna morda, zapytałem się czy mam jej powiedzie szczerze, na co się zgodziła.
Dupa jej tak pękła, że 100 km dalej było słychać XD
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow
based and redpilled
@sliti666: i prawidłowo załatwiłeś sprawę
Komentarz usunięty przez moderatora
@Telofaza: to w wykonaniu kobiet nie działa.
Komentarz usunięty przez autora
@sliti666: No to w sumie wygryw :)