Wpis z mikrobloga

Siemka właśnie są promocje na fajne tytuły w sklepie sony i nie tylko. Promka na pepperze
Co wybrać Until Dawn(39zł) vs Ukryty Plan(39zł) ? Na spotkania ze znajomymi?
Czy wracacie do tego tytuły czy to gra typu zagracie 2 razy i zapomnicie? Bo do To jesteś Ty czy Wiedza i potęga wracamy co jakiś czas.
#ps4 #ps5 #gry
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niebadzlosiem: Until Dawn to przede wszystkim gra do singla. Tam chyba nie ma trybu multi. Until Dawn to jest normalna gra, tam coś chodzisz i sobie. Ukryty Plan to historia którą zamykasz w 2-3 godziny. Jeśli masz różne paczki znajomych to w Ukryty Plan jest opcja kilka razy zagrać, ale zasadniczo to niestety gra bardziej na raz.

Wiedza To Potęga, Wiedza To Potęga: Dekady, To jesteś Ty, oprócz tego jeszcze
  • Odpowiedz
@Niebadzlosiem: Z tego co widze na psstore until dawn to gra single, grałem w nią z rok temu solo i nie przypominam sobie żeby była opcja coopu, ale być może się myle, wiec z tych dwóch propozycji wychodzi ze na spotkania ze znajomymi lepszy bedzie ukryty plan
  • Odpowiedz
@Niebadzlosiem: Zorientuj sie jeszcze czy rzeczywiście w until dawn nie ma jakiegoś trybu coopu, bo moze cos dodali, a moze to ja cos przeoczyłem, powodzonka w podjęciu decyzji i miłego grania :)
  • Odpowiedz
@Niebadzlosiem: to znaczy ja w Ukryty Plan grałem już kilka lat. Mam taką grupę znajomych co tę grę lubią i ze 3-4 razy już tylko z nimi ogrywałem na przykład. Choć historia ta sama i teoretycznie z grubsza wiedzą co się wydarzy.

A Until Dawn polecam do singla, bo gra jest ciekawa :)
Mam nadzieję, że na PS5 nie ubiją tego pomysłu i wyjdzie takich gier też trochę
  • Odpowiedz
@Niebadzlosiem: generalnie tak jak @Cinkito podał. Wiedza To Potęga, To Jesteś Ty - bardzo fajne na takie posiadówki ze znajomymi i chyba teraz też w promocji. Szymparty myślałem że będzie durne i wyśmiewałem na początku, ale jak zaczęliśmy grać to bawiłem się wyśmienicie i mega polecam.

• Odpowiedz
@krzysztofer77: @Cinkito: Ps4 Pro kupiłem parę miesięcy temu z 2ch powodów:
- God Of War 3 i "4"
- Playlinki czyli To jesteśTy i Wiedza to Potęga xD
Nie żałuję świetna sprawa!
U mnie wygladało to tak, jak oglądamy film to PC, jak ruchowo to Xbox 360 + Kinect i dancy albo sportsy jak kanapowo to Wiedza to Potęga lub to Jesteś Ty. Super sprawa tego typu gierki,
  • Odpowiedz
Until dawn przeszedłem chyba z 5 razy grając z różnymi osobami, zmieniając się padem przy zmianie postaci lub rozdziału i polecam. Jak dla mnie ideolo do takiego co-op :)
  • Odpowiedz