Wpis z mikrobloga

@Arado-Akbar: Ja nie masz nic mądrego do napisania, to nie dotykaj klawiatury. "arta go zbalansowała" - tak, strzałem z bliska. Rzeczywiście to takie typowe dla artylerii, na tym polega jej niezbalansowanie.
  • Odpowiedz
@IdillaMZ: Tak tak, strzał na pałe z HEka to przecież skillowe, może zacznij grać czymś wyżej niż 4 tierem to zobaczysz jaką patologią jest artyleria
i jeszcze te żałosne "Ja nie masz nic mądrego do napisania, to nie dotykaj klawiatury", rozumiem że literówka w pierwszym słowie oznacza podświadomą wiedzę, że to raczej dotyczy Ciebie, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@IdillaMZ: Ojej, a miałem nadzieję, że będzie kulturalnie. To ty zacząłeś do mnie pisać, nie wiem czemu, czepiasz się, wymyślasz rzeczy niestworzone, a gdy ktoś ośmieli się nie zgodzić to obrażasz. Heheh.
  • Odpowiedz
@Rizzo: Ten śmieszny pan o nicku allach-akbar czy jakoś tak to kim on jest? Mędrcem? Magiem? Synem bożym? Za kogo się on uważa, bo co bym nie przeczytał w jego komentarzach, to wszystko wie najlepiej....
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
bo co bym nie przeczytał w jego komentarzach, to wszystko wie najlepiej....

@SynTheTick: Czyli dokładnie tak jak idilla. Po prostu tafił swój na swego, więc nie psuj im zabawy, niech się chłopcy trochę posprzeczają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz