Wpis z mikrobloga

@Olostro: Ja nie mam pojęcia dlaczego ktokolwiek miałby go obserwować, to że koleś był spoko nie zmienia faktu że był nudny jak cholera. Olka ma pewnie swoich fanów, albo antyfanów którzy chcą się z niej pośmiać, a z takiego Krzyśka to się nawet nie pośmiejesz. Followersi to nie znajomi ;p
@Olostro: Gość jest w porządku, przyznaję ale z czysto rozrywkowego punktu widzenia to cienko. Jak powiedział 2 tysiące to przyklasnęłam, bo Sida wcięło i to było piękne :) Ale porównując Krzyśka np z Marcinem to z ta ciekawością wypada blado chłopak. Ale cały czas mam nadzieję że w jakiejś otwartej rozmowie z sidem zgasi ją czymś w stylu że jak ją trochę poznał to w sumie nie chce jej znać.
@Olostro Ją mam gdzieś ich insta, jednak trudno się dziwić że niewiele osób go obserwuje.On już od samego początku był bardzo zachowawczy,dużo obserwował ,mało mówił.Jak już się zaczął odzywać ,to jak baba wszystko rozpowiadał co kto mówił,do tego przeinaczał słowa, źle interpretował.Dlatego jak odgadywał Sida ,to Sara już stwierdziła że ma wywalone,bo poźiej Olka i Sid miały do niej żale ,niewiadomo o co.Nawet jak siedział przy barze z Karoliną,to taka flegma,anemia brrr
@Olostro: No tak, ale myślę że ludzie nie rozpatrują tego pod kątem zasługuje/nie zasługuje, tylko co ciekawego mogę zobaczyć przez kilka sekund co jakiś czas. A chyba jak kogoś followujesz to Ci wyskakuje jego story z automatu a nie musisz szperać i wyszukiwać użytkownika ;p
@Catastroish: Ludzie tego nie rozpatrują kto zasługuje i dlatego pełno śmieci jest bogatych. To jest najgorsze w tym instagramie im większym #!$%@? jesteś tym więcej follow im więcej follow tym więcej kasy. Ja żeby zobaczyć kogoś insta kogo uważam za śmiecia to wchodzę na np. insta- ru żeby nie nabijać follow.
@why1sthat: jak Sid #!$%@?ła, że Krzysiek z nią nie zaczynał rozmowy i chciała mu wkręcić że jak ona wróciła do pokoju po prysznicu jak byli parą to on jej powiedział jako pierwszy 'dobranoc' Już raz się plułam na ten temat, więc nie będę tego samego kwasu wylewać, ale w skrócie pipa kłamała, a on urwał jej #!$%@? 2000.