@cheeseandonion: Jeśli chodzi o modę męską, to od dawna w użyciu jest rozwiązanie zapobiegające wychodzeniu koszuli ze spodni. Mało kto się na to decyduje, bo to trochę średnio wygodne.
Był sobie Pan, którego od jakiegoś czasu strasznie bolała głowa. Na początku wytrzymywał, jechał na tabletkach, ale po jakimś czasie już nie mógł. Poszedł do lekarza. Ten go zbadał, obejrzał i mówi:
- No cóż, wiem jak pana wyleczyć, ale będzie to wymagało usunięcia jader. Ma pan bardzo rzadki przypadek naciskania jąder na podstawę kręgosłupa. Nacisk powoduje ból głowy. Jednym sposobem przyniesienia panu ulgi jest usuniecie
Sonda. Czas skończyć z tą obłudą. Święta kościelne dla wszystkich nawet ateistów nie chodzących do kościoła i wrogo nastawionych do wiary? A z jakiej racji? Niech idą do pracy w Boże Narodzenie, Wielkanoc, Boże Ciało i rocznicę Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny, Trzech Króli. Jak ktoś nie jest katolikiem, ale jest patriotą może mieć wolne 3 maja i 11 listopada, a także 15 sierpnia, bo oprócz Wniebowzięcia to także święto Wojska Polskiego z
Czy święta państwowe powinny być tylko dla katolików i patriotów?
W ogóle wam nie mówiłem ale w środę sprzątałem biurko i pod lampką znalazłem banknot 500zł. A wczoraj sprzątałem auto i pod siedzeniem znalazłem banknot 100zł. Czyli mam 600 zł pieniążków do wykorzystania o których już dawno zapomniałem. Takich zapomnianych pieniędzy nie żal wydać na głupoty
@Gamling: Bolo
Komentarz usunięty przez autora