Aktywne Wpisy
Bully37 +468
#mecz Mecz komentuje Komentator, który zakończył Karierę komentatora po Finale MŚ w 2022 roku.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.

SilesianPill +21
Czuję, że za 5-7 lat będą piękne cyrki w szkołach na prowincji. Z jednej strony roczniki po 5 osób, a z drugiej rodzice protestujący przeciwko zamknięciu szkoły.
#demografia #nieruchomosci #pracbaza #polska #ekonomia
#demografia #nieruchomosci #pracbaza #polska #ekonomia

źródło: comment_1618992305UIVv7mNAXy4ix8MrNfJlk8.jpg
PobierzMPK bohatersko rozwiązuje problemy które samo stwarza
a) nie ma bo nikt nie zglasza
jak mu pokażesz filmik
to jest
b) trzeba wydluzyć tramwajowi
@stormkiss: nie ma rozjazdów po których dasz radę przejechać szybciej niż 10-15 km/h.
W zeszłym miesiącu jakis mirek wrzucał nagrywki z czech jak Skoda zasuwała jakieś 25 km/h przez skrzyżowanie na rozjeździe. Potem jakiś filmik z Niemiec pokazujący 20 km/h.
Także nie mów, że sie nie da :)
http://www.transportszynowy.pl/zwrotnicetram.php
Człowieku, ale co ja mam się douczać? Skoro w Czechach potrafią zrobić tak, że tramwaj jedzie 15-20 km/h przez skrzyżowanie/zwrotnice/rozjazd to czemu nie może tka być u nas?
Inną stal mają? Technologię? Może mikroklimat jest nieodpowiedni?
Uwielbiam takie coś. Doucz się dopiero się wypowiadaj. Ciul, że co mi da ta wiedza jak mirki pokazały, że w czechach i u niemców się da. To co ja mam wiedzieć więcej?