Aktywne Wpisy

mirko_anonim +35
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
źródło: Screenshot-20250627-184227-Messages
Pobierz
PoteznaDukielka +250

@maad: Serio? Zrobisz to samo co na pełnej wersji PS/AI/ID i z profesjonalnym tabletem graficznym? xD
@MajkiMike: A mnie śmieszą tacy, którym Apple pluje w twarz, a oni jeszcze go bronią ;)
@xandra: ha! co się stało się?
@xandra: Zależy jakim grafikiem jesteś, ale można wykonywać całą robotę z Procreate. Do tego nie umiesz czytać bo napisałem mobilny. Pokaż inną alternatywę, którą możesz wsadzić do plecaka i korzystać gdzie chcesz xD
@maad: Takim co używa PS, AI i ID. Alternatywę? Surface Pro? xD
@xandra: no to co narzekasz, applowskie systemy są przede wszystkim do konsumpcji mediów, do profesjonalnego zastosowania trzeba dopłacić sporo $$$$$$$$$$$$$$$$
Konsumpcja dla 90% userów wystarcza, a profesjonaliści to z reguły nie Polaki-biedaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xandra: co za bzdura, nigdy nie przesiadłbym sie na ipada z macbooka pro nawet, gdyby był tańszy, miał ten sam system i tą samą specyfikację.
To są kompletnie 2 różne segmenty klientów.
@xandra: żartujesz sobie prawda? xD
@elon_w_zbozu: Ale wiesz, że teraz się narażasz na lincz? xD
@martwykotek: Ty może nie, wielu użytkowników na pewno tak. Możliwość podłączenia do zewnętrznego monitora czy TV, myszę i klawiaturę już chyba obsługuje? Czego chcieć więcej? xD
@xandra: możesz sobie narzekać na cene ile chcesz, ale nie mów proszę, że surface pro jest lepszym urządzeniem do rysowania xD
@Czarna_ksiazka: Nic takiego nie napisałam :)