Idziesz do KFC, zamawiasz sobie kubełek za 20 zł. Pani przy zamówieniu pyta "skrzydełka czy frytki?" albo "jakie sosy?". Za pierwszym razem dałem się nabrać i powiedziałem jakie chce sosy i zamiast 20 zł zabulilem 26 zł. Te k---y z KFC zadają pytania w taki sposób, że człowiek nie do końca zdaje sobie sprawę że będzie musiał do tego dodatkowo dopłacać. Zdarzyło mi się to wiele razy w gorzowskim kfc i tak też było dzisiaj. Czemu nie zapytają np "może frytki albo sos do tego?" Jestem niewymownie w-------y bo dzisiaj baba z KFC znowu próbowała mnie nabić na hajs ale nie zwróciłem jej na to uwagi bo nie chciałem wyjść na Janusza co się pluje o kilka zł. Jedynie grzecznie podziękowałem. Ale uważam że taka praktyka jest niefajna z ich strony - stawianie klienta pod ścianą co do tego.
Zauważyliście że tak właśnie robią k---y z KFC? Może kierownictwo im każe?
@bazylczuk: jasne że nie mają, bo wszystko jest na paragonie, ale to jest naciąganie klientów... Chyba za walczą w ten sposób o premie sprzedażowe ( ͡°͜ʖ͡°)
@RoeBuck: @bazylczuk: zwykle szaraki w dupie mają normy. Z tego rozliczani są tylko kierownicy. Oni mają premie albo od ilości powiększeń, albo od średniej wysokości pragonu
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
Te k---y z KFC zadają pytania w taki sposób, że człowiek nie do końca zdaje sobie sprawę że będzie musiał do tego dodatkowo dopłacać.
Zdarzyło mi się to wiele razy w gorzowskim kfc i tak też było dzisiaj. Czemu nie zapytają np "może frytki albo sos do tego?"
Jestem niewymownie w-------y bo dzisiaj baba z KFC znowu próbowała mnie nabić na hajs ale nie zwróciłem jej na to uwagi bo nie chciałem wyjść na Janusza co się pluje o kilka zł. Jedynie grzecznie podziękowałem. Ale uważam że taka praktyka jest niefajna z ich strony - stawianie klienta pod ścianą co do tego.
Zauważyliście że tak właśnie robią k---y z KFC?
Może kierownictwo im każe?
#kfc #pytanie #zalesie #gorzow #fastfood #boldupy
Komentarz usunięty przez autora