Aktywne Wpisy
calban +1455
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Kielek96 +127
Co kieruje człowiekiem który odmawia ewakuacji gdy dostaje ostrzeżenie o śmiertelnym zagrożeniu?
#powodz
#powodz
Rozumiem, że więcej osób oglądało tę drugą produkcję, ale to nie była ani wybitna rola, ani znaczącą postać.
W sensie, ja w ogóle zapomniałem, że tam w ogóle była matką Malfoya pokazana, a co dopiero aktorkę, która ją odgrywała.
#gorzkiezale #filmy #seriale #r--------o
Sam sobie odpowiedziałeś. Harrego Pottera oglądało o wiele więcej osób niż peaky blinders.
To jest nieznana rola, jakby ja wycięli to by praktycznie nie miało żadnego wpływu na fabułę.
Dla mnie to jest coś w rodzaju "-zginęła ta aktorka która grała matkę Malfoya -nie znam".
Dopiero jak ktoś mi powiedział, że miała rolę życia w Peaky Blinders to skojarzyłem
@Xarazix: tu problem jest. Ewidentnie, to że ty zapomniałeś o postaci i nie skojarzyłeś aktorki, okazało się tu kompletnie nieistotne.
Porównywanie popularności Piggy Farmers z HP też nie wypada korzystnie dla tych pierwszych - bo filmy są obecne dłużej, bo obejrzało je dużo więcej ludzi, no i do tego - część z tych ludzi jest na pograniczu buycia psychofanami, którzy roztrząsają
Może rzeczywiście więcej jest psychofanów HP niż fanów Peaky Blinders, niemniej wciąż gdy wyszukasz frazę "Helen McCrocy the most famous role" to przeważająca część wyników typuje najpierw Peaky ¯_(ツ)_/¯
A ty kojarzyłeś ją w ogóle z którejś z tych ról?
Komentarz usunięty przez autora
@Xarazix: falszywa powszechnosc, "nikt kogo znam jej nie zna"
Narcyza Malfoy i jej pseudo-redemption arc byla widoczna w filmie
Pottera widzialo wiecej ludzi niz jakies piki-costam
Komentarz usunięty przez autora
@Xarazix: z twarzy, nie z nazwiska. Akurat nie przepadam ani za PB ani HP.