Aktywne Wpisy
Duza-fajka +329
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
razem z moją dziewczyną założyłem #biznes nazywa się Flawsome! Drinks i naszą misją jest pomaganie sadownikom i ratowanie nieperfekcyjnych, krzywych, pokracznych owoców.
Biznes założyłem będąc na Erasmusie w Walii. Był to bardzo nudny #erasmus , ale nie zapomnę go nigdy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako dziecko zawsze lubiłem dobrze wypić i zjeść, a że moja babcia dobrze gotowała, to dobrze się dogadywaliśmy. Po latach doszedłem do wniosku, że moja firma będzie robić soki inspirowane dzieciństwem a także będzie szanowała pracę sadowników i wspierała różne super inicjatywy. Np. https://www.youtube.com/watch?v=DVnk_-jfc_4 gdzie naprawiliśmy i odmalowaliśmy boisko do koszykówki.
Nasze soki dostępne są w kawiarniach, restauracjach (tych które jeszcze nie padły), sklepach i online.
Po 5 latach spędzonych w UK zabrałem dziewczynę i 2 bombelki (łączymy pracę i przyjemności) i 14 lipca 2020 roku wylądowaliśmy na Międzynarodowym Lotnisku w Modlinie.
Wkrótce potem udało nam się wygrać biznes na stacjach Shell w Polsce. Dokładnie 94 stacji. Zaczęliśmy w lutym, ale idzie nam kiepsko. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Słaba pogoda, #covid19 i 'wytrzymajcie jeszcze tylko tydzień' nie pomaga. Nie możemy też za bardzo robić degustacji etc.
Nasz trial kończy się w maju i chcielibyśmy powalczyć. Czy społeczność byłaby chętna nam pomoc? Chętnie się odwdzięczymy konkursem z #rozdajo np. roczny zapas napojów dla szcześliwego Mirka, Mirabelki bądź Mirabelbiątka.
Jaki jest target? Około 4000szt xD Dajcie znać co o tym myślicie czy lepiej zmienić pracę i wziąć kredyt?
Listę rozlewni prosze rozbij na 2 komentarze żeby łatwiej mi się czytało.
Zastanawia mnie ból osób które czepiają się ceny. Przed chwilą zamowilem średnia pizze z sieciowki za 41zl. Kg mąki kosztuje 2.5zl a pizza z biedry 10zl. Ale jakie to ma znaczenie?
Ja się nie czepiam ceny, ani składu, ani pomysłu na biznes. Tylko na litość boską nie rób z ludzi debili że ty owoce ratujesz xDD
@picasssss1: Przeczytales moj komentarz? Ja wyraznie mam tylko i wylacznie krytyczne uwagi i caly pomysl dla mnie jest kompletnie bez sensu.
Nie wolaj losowych osob bo wychodzisz na idiote.
Komentarz usunięty przez moderatora
@tataaaa: 20 zł za litr picia to po prostu zarąbiście dużo w Polsce. W życiu bym tyle nie dał, mimo, że nawet bym nie odczuł w kieszeni. Zabiłaby mnie świadomość jak mało dostałem za tak dużo. Za 2 zl
Tylko cena odstrasza, ale to stacja paliw, więc trudno porównać do czegoś, bo nigdy nic nie kupuję na stacjach
Serio?
@Zlosliwosc:
Który/ktora nam powie który