@SheenaT: skąd oni takie badania biorą? Duża część kobiet lubi na pieska, a we wstydliwość rodaczek to ja nie wierzę. I wiek inicjacji to bardziej koło 16ki
@Lucider5: Na pewno nie w Polsce XD Zwykle biedniejsze kraje będą bardziej szanować tradycję i łatwiej je wyrwiesz. Indonezja, Wietnam, Filipiny, Armenia itd.
@Lucider5: mówię, że to dla tej koleżanki jest w c--j zła sytuacja, że jest pilnowana przez ojca aż do tego stopnia, że praktycznie nie może wychodzić z domu.
@Kanarynka no to patologia. Ja nie pisze o tym że mają fajnie czy coś, tylko że chciałbym taka spotkać. Ale jak widać nie dane mi będzie, bo z każdą jest coś nie tak i żadna nie jest dziewica np bo nie trafiła na ok chłopaka, tylko jak sama pisałaś z innych powodów. ¯_(ツ)_/¯
@Lucider5: gdybyś taką spotkał to myślisz że jej ojciec nagle zacząłby ją puszczać do ciebie? XD Btw, gdybyś już poznał mityczną dziewice która jest dziewicą, bo nie poznała odpowiedniego faceta to myślisz że byłaby bardziej wierna/kochajaca a wasz zwiazek bylby do konca zycia? XD Chce ci powiedziec, że: kazda dziewica tracąc dziweictwo myślała, ze robi to z odpowiednim partnerem xD
#rozowepaski #logikarozowychpaskow
źródło: comment_1618497536DJoBLILewXj57PDO389C32.jpg
PobierzPRAWDA. Nie znam nikogo kto wszystkim pokazuje "HA, PATRZ JAK SIĘ MASTURBUJĘ". Każdy się ich wstydzi, wtf.
@SheenaT gdzie szukać tych 18 letnich dziewic?
@Lucider5: W innym kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zwykle biedniejsze kraje będą bardziej szanować tradycję i łatwiej je wyrwiesz. Indonezja, Wietnam, Filipiny, Armenia itd.
źródło: comment_1618507122ov5Knbx20TQgwzcyMgUnmf.jpg
Pobierz?
Btw, gdybyś już poznał mityczną dziewice która jest dziewicą, bo nie poznała odpowiedniego faceta to myślisz że byłaby bardziej wierna/kochajaca a wasz zwiazek bylby do konca zycia? XD
Chce ci powiedziec, że: kazda dziewica tracąc dziweictwo myślała, ze robi to z odpowiednim partnerem xD