Aktywne Wpisy
ZnUrtem +17
#perfumy
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
lepaq +170
KONIEC
Na ten moment 10/10. W tej chwili pozostało ZERO do końca wyznaczonego sobie postu
Waga : 86.70 kg (-0.35 kg)
Spadek wagi łącznie: 7.34 kg
BMI: 27,6 (-0,1)
Spadek BMI łącznie: 2.3
Obwody (podawanee co 2 dni): klatka 99 (-2), talia 90 (-1), brzuchal 99 (+1), na wysokosci ud 100 (-1), jedno udko z grubasa 61 (0)
Spadek obwodów łącznie: klatka -8, talia -10, brzuchal -7, uda -1, jedno udko z grubasa 0
Ilość kroków: 10 238
Inne formy aktywności: BRAK
Sen: 1g 41min głębokiego snu, 5g 49m płytkiego. Razem 7g 30min + 1 przebudzeie
Wypite: 1x kawa (300 ml), 2x mięta (600 ml), 2 l mineralnej wody gazowanej co łącznie daje 2.9 l płynów
Wypróżnianie: '0'. Mało filtrowało.
Suplementacja: Niezmiennie- Ashwagandha 240 mg tabletka, Bacopa Monnieri 250 mg tabletka, Vitamina D+K 50 μg, Biotyna 2500 μg (biotyny),5 g kreatyny, a na sen melatonin 1mg. Wszystko z kfd
W dniu dzisiejszym dołączam MAGVITB6
Nastrój: Dzisiejszy dzionek jak każdy inny, nic ciekawego nie zaobserwowałem. Dzisiaj wprowadzaliśmy kebaby do oferty i czułem się głupio na degustacji, gdy 5 osób wcinało jednego za drugim, a ja stałem sobie spokojnie i pytałem o doznania smakowe :)
No cóż, ta przygoda już za mną. Skończyło się, 10 dni zleciało bardzo szybko. Niektórzy pisali, że jedzenie będzie pyszne, płakali nad nim.. U mnie nic się nie zmieniło. Postanowiłem zjeść sałatkę, którą dostałem od Matuli. Doznania smakowe? Uczucie błogości? Pierwsze "gryzy" i mielenie szczękami? Nic nowego, nic starego. Smak pozostał ten sam. Jak sałatkę Mamy lubiłem tak lubię i mi smakuje. Jedyne czego będzie mi żal to czystości zębów i pięknego zapachu z ust po przebudzeniu. Do zobaczenia, poście za jakieś 3 msc :)
Jestem gotowy na FBW, bieganie, rozciąganie i inne questy poboczne :D Stęskniłem się niemilosiernie.
W komentarzu wrzucam zdjęcie pierwszego posiłku, wyjście wyjściem. Nie umrę, nie odwiedzę szpitala :) Nie będę katować się sokami, srokami itp. Jutro w planach jaja i chuda rybka.
Dziękuję, że byliście tyle dni tutaj. Jeszcze przygoda z wpisami się nie kończy, bo postaram się przez najbliższe 5 dni wrzucać to, co jem. Podam również kcal i makrosy. Jutro postaram z siebie wyrzucić jakiś wpis podsumowujący.. Choć tak naprawdę wszystko macie tutaj.
Dziękuję :)
Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej nocki.
wołam @luk04330 i Senpai'a @anonymous_derp
Człowiek Płaczący Nad Jedzonkiem @Lewusx ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój Szczery uśmiech dnia @pannakota
Również plusujących poprzedni wpis: @eiaculatiopraecox, @Przepoczwarzenie, @xhoax, @iHead, @Jagoo, @shesellsseashells, @Bakys, @adekad, @bbkon, @bohun21, @mcsQ, @Flyhaba, @ptasi_muszczek, @Mirkosoft, @paulina_65, @ArtyQ, @Radiativ, @Galactus, @3mielu, @HelterSkelter88, @Zielu_69, @Ziomek1987, @Xtreme2007, @tabaluga88, @NajwyzszaFormaSztuki, @skenay, @Wiarusik, @kavczi
Do czarnolistowania #wygramzketo
@Koniec_przegrywania: wszystkie
https://youtu.be/UmBQiLmEJrY
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kibicowałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Swoją drogą myślałem że wiecej schudniesz. 7kg z czego pewnie z 4 treści pokarmowych i woda.
@mcsQ nic nie jadlem