Wpis z mikrobloga

Sąd wstrzymał kupno Polska Press.
Sąd nie przedłużył aresztu Sławomirowi Nowakowi.
Sąd nie zgodził się na aresztowanie Leszka Czarneckiego.
Sąd uniewinnia Barta Staszewskiego.
Ryszard Czarnecki musi zwrócić Parlamentowi Europejskiemu nawet 100 tys. euro.

Mówią, że Tusk jest leniwym politykiem, ale jak tylko mu się zachciało, to wszystko załatwił w jeden dzień. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Idzie za mną mocniejszy ode mnie, a ja nie jestem godzien, aby się schylić i rozwiązać rzemyk u Jego sandałów.
Panie, nie jestem godzien, abyś wszedł pod dach mój, ale powiedz tylko słowo, a będzie uzdrowiony sługa mój.

#neuropa #4konserwy #bekazpodludzi #bekazpisu #bojowkadonaldatuska #polityka
źródło: comment_1618250714bsCuLWOkOKJfF0D3gyqcku.jpg
  • 18
@kezioezio: Bart Staszewski XD Tego nic nie znaczącego celebryty akurat mogłeś nie wymieniać. Nowak powinien siedzieć, tak samo jak zresztą za pare lat ktoś powinien posadzić Obajtka, Vateusza czy Sasina.

A w Polska Press zmienił się już szef zarządu, prędzej czy później klepną kupno, niestety, choć byłbym za tym, by była to polska spółka, ale PRYWATNA.
@Kempes: PiS to akurat nie jest partia miernot, w przeciwieństwie do PO. Oni konsekwentnie realizują swój plan łapania ludzi za mordę. Za to PO nie umie nic, nie nadaje się nawet na opozycje, co dla ludzi o poglądach centrowych powinno być smutne. Teraz ich Hołownia wygryzie
iS to akurat nie jest partia miernot, w przeciwieństwie do PO.

@Sok_Mandarynkowy: Wcale. Aż przekleję swój poprzedni post.

Wiecie co jest najśmieszniejsze w tym całym pisowskim ambarasie z sądami i prokuraturą? Że to rzeczywiście może sprawiać wrażenie, że istnieje jakaś potężna mafia, U K Ł A D (flashbacki z 2005), który sięga swoimi mackami w każdy zakątek kraju. No bo jak wyjaśnić, że te wszystkie osoby unikają odpowiedzialności, albo że po